reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Kombinezon taki typowo zimowy ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, jesienny , taki FIRMY F&F, jest fajny ciepły. Mam jeszcze welurowy ocieplany, ale na 74 cm, więc ciut za duży, będzie na wiosnę
c3daefaf4829b0cd0a10300d4fbd

reklama
ufff to sie uspokoilam z tym snem w nocy bo juz zaczynalam sobie schizowac ze jestem wyrodna matka ze jej nie dokarmilam w nocy ale ... sama spalam ;) jak sie obudzilam o tej 7 to bylam przerazona ;)

My wstałyśmy o 6 30, butla, zielona kupka( odstawię dziś rumianek może po nim) i znowu szykujemy sie do snu. Dałam mała do łóżeczka i karuzelę załączyłam ale jest wściekła, że musi leżeć więc zaraz ją będę na rękach usypiać .Ogólnie mam dziś jakiegoś doła, że znowu to samo w kółko :(
Ja moją na rękach uspalam i problem bo ręce bolą[emoji58] szkoda mi jej przekładać do łóżeczka. Ciekawe ile pośpi bo w łóżeczku to śpi dwa razy dziennie po 15 min

Nieufna ja karmie piersia tzn. I piersią i butelka ale podaje swoje mleko. Też smoczka nie toleruje.zasypia ok 21, W nocy pobudka ok 2 i ok 5 na jedzonko potem ok 8.w dzień jest natomiast ruletka nie mamy jeszcze żadnego rytmu. Wkłada mi palce do buzi nawet jak nie jest głodna, próbuję jej wyciągać i dawać smoczek bo z dwojga złego wolałabym żeby ciumkala smoczek a nie palce ale wypluwa nie chce go:-)

witam 100 lat mnie tu nie było...
My juz na liczniku 4 mce :D ależ czas leci...
Jak dzieci cycowe i bezsmoczkowe? ano moje ładnie śpi.... smokuś wpycham bo paluszka mi dosić zaczęła . i jak na razie smoczek aventa soothie daje radę ....
Lewdo co jesień nastała a ja marzę o wiośnie ciepłej hehhe

reklama
Do góry