reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Nie do wiary, moje dziecię wstało pół godziny temu, sama wstałam wcześniej :p

Julita, ja do każdego mleczka podaję, bo bez była tragedia już przy jedzeniu. Teraz po kropli ograniczam żeby bez szoku odstawić...

My wstałyśmy o 6 30, butla, zielona kupka( odstawię dziś rumianek może po nim) i znowu szykujemy sie do snu. Dałam mała do łóżeczka i karuzelę załączyłam ale jest wściekła, że musi leżeć więc zaraz ją będę na rękach usypiać .Ogólnie mam dziś jakiegoś doła, że znowu to samo w kółko :(

Jaki masz śpiworek? Taki zakładany na ramiona i na suwak?
Taki mam mięciutki ze smyka, zapinany na ramionach i suwak
I520x520-cool-club-spiworek-niemowlecy-cool-club-smyk.jpg

Pobudki co 2 godziny, ale się wyspałam, bo o 4 ją wzięłam do łózka i pospałyśmy do 9, teraz po porannej toalecie sobie leży w łózeczku i rozmawia z karuzelą;)
Dziewczyny karmiące tylko piersią i bez smoczkowe - jak śpią wasze dzieci?

Ostatnia edycja:
Jak ubieranie dzieciaczki na spacer w taka pogodę ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zakładam np body i śpiochy lub półśpiochy i wkładam ją w kombinezon ocieplany. Przykrywam kocykiem, ostatnio nakładam jeszcze pokrowiec na wózek. I nie podnoszę budy, żeby wietrzyła nosek;)

Moja się sadzi do siedzenia .... nogi do góry i pręży głowę heh

reklama
Ja zakładam np body i śpiochy lub półśpiochy i wkładam ją w kombinezon ocieplany. Przykrywam kocykiem, ostatnio nakładam jeszcze pokrowiec na wózek. I nie podnoszę budy, żeby wietrzyła nosek;)

Moja się sadzi do siedzenia .... nogi do góry i pręży głowę heh

Kombinezon taki typowo zimowy ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry