reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny karmiące tylko piersią i bez smoczkowe - jak śpią wasze dzieci?
Moja tylko na cycku zasypia o 21-22 budzi się 2-3 potem 5-6 i jeszcze tak z 2-3h kima. Chociaż dziś obudziła się tylko o 4 i potem do 7 spała. My smoczka używamy np.do usypiania czasami, ale nie ma to chyba nic do długości spania.
A tak na marginesie to mam zapalenie ucha i czuję się wręcz bajecznie:p

reklama
Ilona u Ciebie tez bezsenne dnie? U nas też max 15 min. Poszłabym z moją do lekarza ale jedynie co zrobi to viburcol który nie działa przepisze. Wydaje mi sie ze to nienormalne z tym brakiem snu w dzień. Może jakieś zaburzenie neurologiczne?
Czasem zrobi sobie dłuższą drzemkę np 2 godziny ale ma płytki sen w ciągu dnia i byle pierdoła go budzi. Najlepiej jakbym spała z nim to wtedy spałby dłużej. No ale w domu też muszę coś porobić. Ale ogólnie nie ma problemu z zasypianiem

Kurde wiele małżeństw podupada po urodzieniu dziecka...Jednak jest prawdą że dziecko świat wywraca do góry nogami i nie ważne czy 1 czy 2....
Ja kaweczkę piję ciacho wcinam :d taki mój chillout...na chwilę przynajmniej.
dziś kurde sama z dzieciorami do 21..ehhh
A ja codziennie jakieś ciastka wpierdzielam [emoji3] no ale nie idzie się powstrzymać..:(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak bardzo się mój synek bronił przed drzemką, a śpi jak suseł już ponad 2h :surprised:

Skoro o ciastkach mowa: jak zrzucanie wagi wam idzie? :) Ja, wstyd sie przyznać, jeszcze sie za siebie nie wzięłam porządnie.

reklama
Ale cudny. Gdzie kupiłas?

Moja znowu śpi, wietrzy się już ponad godzinę na balkonie, nie dziwne, że w nocy się budzi ;)
To ja pisałam że w F&F:-)

Karolina słodki dzidziuś :-)

Flammie u mnie podobne zachowanie u małej. Nie wydaje mi się że to brzuch, jest taka marudna, mało śpi, je często a mało, wygina się, stawiam na skok bo raczej nic jej nie dolega. Zaczyna się orientować że najlepiej na rękach, wczoraj bardzo trudno było jej zasnąć mimo że była śpiąca. Mam nadzieję że to przejdzie
:-)

A z rzucaniem wagi tak średnio, chodzę 2razy w tyg na basen czasem coś poćwiczyć w domu ale mało, dietę staram się trzymać ale nie wychodzi :-/ ciągle jakieś odwiedziny to zawsze mam coś do poczestowania to sobie podjadam :-) ale jeśli chodzi o sylwetkę to nie narzekam bo jest ok z wyjątkiem brzucha :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry