reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Nie do wiary, moje dziecię wstało pół godziny temu, sama wstałam wcześniej :p

Julita, ja do każdego mleczka podaję, bo bez była tragedia już przy jedzeniu. Teraz po kropli ograniczam żeby bez szoku odstawić...

My wstałyśmy o 6 30, butla, zielona kupka( odstawię dziś rumianek może po nim) i znowu szykujemy sie do snu. Dałam mała do łóżeczka i karuzelę załączyłam ale jest wściekła, że musi leżeć więc zaraz ją będę na rękach usypiać .Ogólnie mam dziś jakiegoś doła, że znowu to samo w kółko :(

Jaki masz śpiworek? Taki zakładany na ramiona i na suwak?
Taki mam mięciutki ze smyka, zapinany na ramionach i suwak
I520x520-cool-club-spiworek-niemowlecy-cool-club-smyk.jpg

Pobudki co 2 godziny, ale się wyspałam, bo o 4 ją wzięłam do łózka i pospałyśmy do 9, teraz po porannej toalecie sobie leży w łózeczku i rozmawia z karuzelą;)
Dziewczyny karmiące tylko piersią i bez smoczkowe - jak śpią wasze dzieci?

Ostatnia edycja:
Jak ubieranie dzieciaczki na spacer w taka pogodę ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zakładam np body i śpiochy lub półśpiochy i wkładam ją w kombinezon ocieplany. Przykrywam kocykiem, ostatnio nakładam jeszcze pokrowiec na wózek. I nie podnoszę budy, żeby wietrzyła nosek;)

Moja się sadzi do siedzenia .... nogi do góry i pręży głowę heh

reklama
Ja zakładam np body i śpiochy lub półśpiochy i wkładam ją w kombinezon ocieplany. Przykrywam kocykiem, ostatnio nakładam jeszcze pokrowiec na wózek. I nie podnoszę budy, żeby wietrzyła nosek;)

Moja się sadzi do siedzenia .... nogi do góry i pręży głowę heh

Kombinezon taki typowo zimowy ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry