reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja tylko pampers. Wypróbowałam różne, bo tak dostawaliśmy i po probie chłonności pampers jednak najlepszy

my tylko pampers premium care od samego urodzenia. i bardzo sobie chwale.

u nas dzis jakis masakryczny dzien - leje od rana a do tego Mloda nie spala od 11 do 18 wiec sie troche obie umeczylysmy. teraz padla wiec mam chwile zeby cokolwiek zrobic...

reklama
jako moderator jedynie co mogę to napisac do Anaslu o stworzenie kolejnego wątka zamknietego:) wg mnie prościej i szybciej będzie jak zrobimy sobie grupową wiadomość:) to też super działa
Może być ;)

Moje Dziecię też interesuje się telewizorem. Ja go zajmuję żeby nie patrzył, ale zauważyłam, że mąż mu pozwala patrzeć, bo ma spokój. Ogólnie zauważyłam, że lubi spędzać z dzieckiem czas jak się śmieje i ma humor, a jak marudzi, płacze, to już niechętnie. Dawałby mu tylko butle, żeby nie płakał, a Mały jedzeniem nie pogardzi. Wkurza mnie to, bo jak dziecko marudzi to i on też obrażony, że dziecko płacze i nie możemy czegoś zrobić. A zaznaczam, że mały jest grzeczny ogólnie, no ale zdarzają się gorsze dni. Aj przepraszam, musiałam ponarzekać, ale jakoś mi już lżej dzięki temu:)

Jak mój mąż zajmuje się córką to mała ma wiecznie smoczek w buzi a jak zapłacze to zaraz pyta: o której jadła? Widocznie faceci już tak mają, że idą na skróty.
Byłam w smyku ale misie szumisie wyszły, patrzyłam też za tą polecaną matą ale też pusto.I wyszlam z pustymi rękami.

Aga 30 moja tez prawie w dzien nie spi. A jak zasnie to na krotko. Tylko ze ona zasypia sama wieczorem i spi.
Sluchajcie moja od wczoraj jakas niespokojna, a dzis do mam wrazenie jakby jej mleko przestalo smakowac, bo wypije np 60 lub mniej i juz wypycha jezykoem butle i miny robi jakby jej nie amakowalo

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze.... A rozmawiałaś z lekarzem? Jak spi w nocy? Bilans snu powinien sie zgadzać : ) Moja juz spi.
Rozmawiałam i stwierdził że mało śpi ale nic na to nie poradził. Młoda nadal nie śpi [emoji46] opadam z sił już. Ja jestem już śpiąca a ona marudzi. Już ją lulał
am na rękach nosiłam przez ponad godzinę i nic. To że w dzień nie śpi to się zaczęłam przyzwyczajać ale ze teraz nie chcę to już za wiele. Zazwyczaj o 19-20.00 spała.

Aga 30 moja tez prawie w dzien nie spi. A jak zasnie to na krotko. Tylko ze ona zasypia sama wieczorem i spi.
Sluchajcie moja od wczoraj jakas niespokojna, a dzis do mam wrazenie jakby jej mleko przestalo smakowac, bo wypije np 60 lub mniej i juz wypycha jezykoem butle i miny robi jakby jej nie amakowalo

Z tym jedzeniem u nas też tak od niedawna jest

u nas też ostatnio tak jest ale podejrzewam że u mnie reaguje tak na smoczek,muszę długo jej trzymać żeby pociągła i co chwilę wypluwa, jak dam pierś to zaraz je dalej;-)

reklama
Do góry