reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny ktore biegaja - nie karmicie juz piersia? Bo bieganie spala pokarm..

Matko moja mala wczoraj od godziny 16 do 21 byla tak rozbudzona.. Tylko sie smiala i gadala ;)
Teraz zebralismy starszaka do zlobka, tata go zawiozl a my jeszcze dosypiamy ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje dziecię z kolei na pogodę zareagowało większą ilością snu, zasnal po 21, wstal po 7...ale w dzień był marudny, uspokajał się tylko na raczkach i to przodem do pokoju...

karmię piersią i butlą nie wiedziałam że bieganie spala pokarm

Lizzy moja też tylko przodem do pokoju teraz mi też zrobiła jazdę zasnęła dopiero 15minut temu a muszę ją wybudzic bo trzeba Majkę do szkoły zawieść

Mój synuś w dzień nie chce spać. Takie polgodzinne drzemki po jedzonku mu sid zdarzaja tylko... za to w nocy spalam wiecej niz maz, bo wyszedl do pracy szybciej niz Młody wstał :p

Czesc Dziewczyny,

Mam pytanie do mam ktore maja niedoczynnosc lub nadczynnosc tarczycy. Jak to jest z badaniem tsh u dzieci? Ja w dokumentach nie mam zadnej informacji czy maly mial badany poziom w szpitalu czy nie. Teraz ma 3,5miesiaca i bylismy dzisiaj pobrac krew do sprawdzenia bo nie wiem jaki on ma poziom. W wypisie nie ma nic na ten temat a do tego czasu jakos mi zupelnie nie przyszlo do glowy zeby mu to sprawdzic...teraz mam stresa bo moze cos jest nie tak a ja dopiero teraz sprawdzam...:/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny,

Mam pytanie do mam ktore maja niedoczynnosc lub nadczynnosc tarczycy. Jak to jest z badaniem tsh u dzieci? Ja w dokumentach nie mam zadnej informacji czy maly mial badany poziom w szpitalu czy nie. Teraz ma 3,5miesiaca i bylismy dzisiaj pobrac krew do sprawdzenia bo nie wiem jaki on ma poziom. W wypisie nie ma nic na ten temat a do tego czasu jakos mi zupelnie nie przyszlo do glowy zeby mu to sprawdzic...teraz mam stresa bo moze cos jest nie tak a ja dopiero teraz sprawdzam...:/

Ja nie miałam nic na wypisie, zrobiłam, bo mi teściowa pediatra powiedziała.

U nas noc w miarę, bo pobudki co 3 godziny i spałyśmy do prawie 9.
Pogoda ładna, ale wiatr, że hoho.

Co do biegania i laktacji - podczas ćwiczeń, dosyć intensywnych miałam wręcz nawał pokarmu, więc nie wiem jak to jest.

Ja nie miałam nic na wypisie, zrobiłam, bo mi teściowa pediatra powiedziała.

U nas noc w miarę, bo pobudki co 3 godziny i spałyśmy do prawie 9.
Pogoda ładna, ale wiatr, że hoho.

Co do biegania i laktacji - podczas ćwiczeń, dosyć intensywnych miałam wręcz nawał pokarmu, więc nie wiem jak to jest.
A ile miala Twoja Mala jak robilas jej tsh?

Czesc Dziewczyny,

Mój synek miał po urodzeniu sptawdzany poziom tsh i było wszystko dobrze.

reklama
Do góry