reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Lila, moj syn był lulany i nie było potem problemu z zasypianiem. Też wróciłam do pracy po 7 miesiącach (teraz później) i było ok, choć się obawiałam. Mam nadzieję, że i z mała nie będzie problemu.
Jaki rozmiar czapeczki kupujecie na jesień?

Moja mała też zasypia wieczorem przy piersi i odkładam ja do łóżeczka, a jak się rozbudza to póki nie płacze to zostawiam ja z misiem szumisiem, jak zaczyna płakać to podchodzę najpierw staram się w łóżeczku uspokoić ale jak to nic nie daje to biorę na ręce, :-)

Witajcie. U nas ostatnie noce byly ok, dzisiaj nie spaliśmy od 2 do 7, jakos sie zebralam z łóżka i zrobilam kawe. Moj tez zasypia sam tylko ze ja lozeczko mam dostawiome do lozka i jest blisko mnie. Dzis w lidlu sa body, polecam :)

Toteczka, witaj! Piekna Ewa!!

Dziewczynki kochane, jak ubieracie teraz dzieciaczki? Przede wszystkim co z szyja? Apaszka? Komin? Nie mam zielonego pojecia co takiej kruszynie zalozyc, zeby chronilo szyjke...

Ja zamowilam komin z H&M maja w dziale dla niemowlat 4-24 miesiace ale jest one size wiec bedzie to chyba zakup na dluzej;) polecan bo tanio.

A oprocz tego kombinezonik no i gruby kocyk minky. I czasami zamiast kombinezonu cienka puchowa kurteczka taka przejsciowa jak jest wietrznie

IMG-20160919-WA0016.jpg

Załączniki

• IMG-20160919-WA0016.jpg
    IMG-20160919-WA0016.jpg
    169,3 KB · Wyświetleń: 405
Ojej, żeby tylko maleństwo sie nie pochorowalo. U nas jak co rano problemy z bąkami, mala się pręży i stęka czasem bączka puści ale brzuch ma twardy a pomasować go nie da bo zaraz się wygina. A jakbym ją na brzuszku położyla to by była histeria, więc dałam smoczek i tulę bo co zrobić. Chciałam zapytac czy mm podajecie coś jeszcze do picia maluchom?
Tak wodę przygotowana albo koperek, podobno przy mm trzeba przepajac więc tak robię.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja w taką pogodę ubieram czapeczkę body długi rękaw sweterek kamizelka i grubsze spodnie

próbuje małą karmić na śpiocha i jak na razie jest ok zobaczymy później
dzisiaj tylko przy porannym karmieniu był wrzask później zasnęła i nim się obudziła dostawiłam do piersi jak wróciłyśmy z spaceru (trzeba było Majkę do szkoły zaprowadzić) to dałam jej cyca i nie płakała mam nadzieję że tak już zostanie

teraz leży w łóżeczku i rozmawia z zabawkami a ja mam chwilkę dla siebie

Do góry