reklama
nieufna
Fanka BB :)
Lila, moj syn był lulany i nie było potem problemu z zasypianiem. Też wróciłam do pracy po 7 miesiącach (teraz później) i było ok, choć się obawiałam. Mam nadzieję, że i z mała nie będzie problemu.
Jaki rozmiar czapeczki kupujecie na jesień?
Jaki rozmiar czapeczki kupujecie na jesień?
Asia28BK
Moja mała też zasypia wieczorem przy piersi i odkładam ja do łóżeczka, a jak się rozbudza to póki nie płacze to zostawiam ja z misiem szumisiem, jak zaczyna płakać to podchodzę najpierw staram się w łóżeczku uspokoić ale jak to nic nie daje to biorę na ręce, :-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie. U nas ostatnie noce byly ok, dzisiaj nie spaliśmy od 2 do 7, jakos sie zebralam z łóżka i zrobilam kawe. Moj tez zasypia sam tylko ze ja lozeczko mam dostawiome do lozka i jest blisko mnie. Dzis w lidlu sa body, polecam
Toteczka, witaj! Piekna Ewa!!
Ja zamowilam komin z H&M maja w dziale dla niemowlat 4-24 miesiace ale jest one size wiec bedzie to chyba zakup na dluzej polecan bo tanio.
A oprocz tego kombinezonik no i gruby kocyk minky. I czasami zamiast kombinezonu cienka puchowa kurteczka taka przejsciowa jak jest wietrznie
Dziewczynki kochane, jak ubieracie teraz dzieciaczki? Przede wszystkim co z szyja? Apaszka? Komin? Nie mam zielonego pojecia co takiej kruszynie zalozyc, zeby chronilo szyjke...
Ja zamowilam komin z H&M maja w dziale dla niemowlat 4-24 miesiace ale jest one size wiec bedzie to chyba zakup na dluzej polecan bo tanio.
A oprocz tego kombinezonik no i gruby kocyk minky. I czasami zamiast kombinezonu cienka puchowa kurteczka taka przejsciowa jak jest wietrznie
Toteczka83
aleksandra1
Tak wodę przygotowana albo koperek, podobno przy mm trzeba przepajac więc tak robię.Ojej, żeby tylko maleństwo sie nie pochorowalo. U nas jak co rano problemy z bąkami, mala się pręży i stęka czasem bączka puści ale brzuch ma twardy a pomasować go nie da bo zaraz się wygina. A jakbym ją na brzuszku położyla to by była histeria, więc dałam smoczek i tulę bo co zrobić. Chciałam zapytac czy mm podajecie coś jeszcze do picia maluchom?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
jaka ślicznotka prześliczna
reklama
iwonaimaja
ja w taką pogodę ubieram czapeczkę body długi rękaw sweterek kamizelka i grubsze spodnie
próbuje małą karmić na śpiocha i jak na razie jest ok zobaczymy później
dzisiaj tylko przy porannym karmieniu był wrzask później zasnęła i nim się obudziła dostawiłam do piersi jak wróciłyśmy z spaceru (trzeba było Majkę do szkoły zaprowadzić) to dałam jej cyca i nie płakała mam nadzieję że tak już zostanie
teraz leży w łóżeczku i rozmawia z zabawkami a ja mam chwilkę dla siebie
próbuje małą karmić na śpiocha i jak na razie jest ok zobaczymy później
dzisiaj tylko przy porannym karmieniu był wrzask później zasnęła i nim się obudziła dostawiłam do piersi jak wróciłyśmy z spaceru (trzeba było Majkę do szkoły zaprowadzić) to dałam jej cyca i nie płakała mam nadzieję że tak już zostanie
teraz leży w łóżeczku i rozmawia z zabawkami a ja mam chwilkę dla siebie