julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Mój rano był ubrany w body dł.rękaw, cieplejsze spodnie bluza polarowa czapeczka i przykryty kocykiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia dokładnie u mnie jest to samo !!! w dzień bardzo ciężko ssie i króciutko, tym samym powoduje to, że jest cały czas głodna.to tak jak u mnie,w nocy je 2 razy i bardzo ładnie,od razu chwyta i tak z 20 min ciągnie z zamknietymi oczami,w dzień natomiast kiepsko trudno jej tak zassać porządnie,co jakis czas wypluwa i muszę jej wkładać sutka trochę na siłe,popłakuje,rozgląda się.może to dlatego ze ma za dużo bodźcow w dzień a w nocy tylko lampka się swieci i cisza....hmmmm sama nie wiem o co chodzi;-)
Flammie super opisałaś te rodzaje płaczu i zachowań,u mnie podobnie,teraz nauczyła się ssać kciuka,całego wkłada i mocno ssie;-)
To u nas z czapką to samo.A czy wasze dzieci też tak nie znoszą czapek?? Moja od razu się wierci i płacze jak założę, całe lato nie zakładałam ale teraz nie ma wyjścia:-)
Panna migotka piękne zestawy! Mega drogie są rzeczy dla dzieci, ceny jak dla dorosłych, ale ja i tak zawsze się skuszę na jakieś śliczne ciuszki:-)