reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć!

Pada u mnie trzeci dzień :/

Wczoraj Nasteczka nie spała cały dzień, jedynie pół godziny jak wyszłam do kościoła i potem w leżaczku z 15 minut. Taki cyrk wieczorem dała, że musiałam wyjść z pokoju, bo nie chcę jej lulać na rękach, pięknie zasypia sama, dwa razy takie jazdy miała z przemęczenia do tej pory. Arek wziął i ululał, chyba dobrze, bo inaczej to by się darła. A ja, mimo zmęczenia, uparta jak osioł, na ręce ok, ale bez bujania, a ona i na rękach płakała :/ Eh!

Witaj Toteczko! To Twoja Ewa w avatarku? :) Dlaczego wyjęli Ewę dwa tygodnie wcześniej? Mi moją Nastkę też :) Cieszę się, że chrzest udany :) My chrzicmy 9 października.
AgaGunia, oj! Zdrówka życzę Synkowi i oby Pola się nie zaraziła!! Mój najstarszy też się smarka, kaszleć zaczyna, nigdy nie choruje, za to teraz coś przytargał jako pierwszy :/ Mam nadzieję, że m przejdzie, na razie ma zakaz zbliżania do Anastazji.

reklama
Witam
u nas kryzys laktacyjny ciąg dalszy płacz i wyginanie przy piersi mam nadzieję że go przetrwamy choć powoli poddaje się i już coraz częściej butle dostaje

też słyszę co chwilę od kogoś że ma się wypłakać bo jak przyzwyczaję to sobie rady nie dam a kiedy ja mam ją wynosić jak nie teraz za rok do pracy wracam a mała do żłobka pójdzie(jak się dostanie) już na samą myśl płakać mi się chce

Ja nie wiem czy u mnie takie zachowanie przy piersi to był kryzys laktacyjny bo obstawiam raczej kolki. Jak mala na sam widok piersi dostawala histerii to sie poddalam i teaz tylko czasem ja przystawiam jak sama sie domaga. Nie mialam pojecia, że takie problemy są z karmieniem maluszków.

Toteczka - śliczna :) Ja miałam wcześniej, bo to już 3 cc była.
Gwiazda - gdzieś była, jak Cię nie było??
Iwonaimaja - życzę, aby kryzys laktacyjny szybko minął i żeby się udało! Ale jak nie to głowa do góry! Karmienie sztuczne też jest ok! Buziaki :)

Hej dziewczyny..
Toteczka witam ;) super ze impreza.sie udala ;)

Iwonaimaja tez tak mialam ale uparlam sie i mala ma teraz gdzies mm. Nie poddawaj sie o ile to mozliwe.

Gwiazda troche czasu minelo ;))

U nas katar.. Helena sie strasznie meczy do tego dochodzi kaszel jak jej to splywa ;( u starszaka za to zero problemow. Zdrowy jak ryba ehh..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry