reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć!

Pada u mnie trzeci dzień :/

Wczoraj Nasteczka nie spała cały dzień, jedynie pół godziny jak wyszłam do kościoła i potem w leżaczku z 15 minut. Taki cyrk wieczorem dała, że musiałam wyjść z pokoju, bo nie chcę jej lulać na rękach, pięknie zasypia sama, dwa razy takie jazdy miała z przemęczenia do tej pory. Arek wziął i ululał, chyba dobrze, bo inaczej to by się darła. A ja, mimo zmęczenia, uparta jak osioł, na ręce ok, ale bez bujania, a ona i na rękach płakała :/ Eh!

Witaj Toteczko! To Twoja Ewa w avatarku? :) Dlaczego wyjęli Ewę dwa tygodnie wcześniej? Mi moją Nastkę też :) Cieszę się, że chrzest udany :) My chrzicmy 9 października.
AgaGunia, oj! Zdrówka życzę Synkowi i oby Pola się nie zaraziła!! Mój najstarszy też się smarka, kaszleć zaczyna, nigdy nie choruje, za to teraz coś przytargał jako pierwszy :/ Mam nadzieję, że m przejdzie, na razie ma zakaz zbliżania do Anastazji.

reklama
Witam
u nas kryzys laktacyjny ciąg dalszy płacz i wyginanie przy piersi mam nadzieję że go przetrwamy choć powoli poddaje się i już coraz częściej butle dostaje

też słyszę co chwilę od kogoś że ma się wypłakać bo jak przyzwyczaję to sobie rady nie dam a kiedy ja mam ją wynosić jak nie teraz za rok do pracy wracam a mała do żłobka pójdzie(jak się dostanie) już na samą myśl płakać mi się chce

Ja nie wiem czy u mnie takie zachowanie przy piersi to był kryzys laktacyjny bo obstawiam raczej kolki. Jak mala na sam widok piersi dostawala histerii to sie poddalam i teaz tylko czasem ja przystawiam jak sama sie domaga. Nie mialam pojecia, że takie problemy są z karmieniem maluszków.

Toteczka - śliczna :) Ja miałam wcześniej, bo to już 3 cc była.
Gwiazda - gdzieś była, jak Cię nie było??
Iwonaimaja - życzę, aby kryzys laktacyjny szybko minął i żeby się udało! Ale jak nie to głowa do góry! Karmienie sztuczne też jest ok! Buziaki :)

Hej dziewczyny..
Toteczka witam ;) super ze impreza.sie udala ;)

Iwonaimaja tez tak mialam ale uparlam sie i mala ma teraz gdzies mm. Nie poddawaj sie o ile to mozliwe.

Gwiazda troche czasu minelo ;))

U nas katar.. Helena sie strasznie meczy do tego dochodzi kaszel jak jej to splywa ;( u starszaka za to zero problemow. Zdrowy jak ryba ehh..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry