reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Lila, moj syn był lulany i nie było potem problemu z zasypianiem. Też wróciłam do pracy po 7 miesiącach (teraz później) i było ok, choć się obawiałam. Mam nadzieję, że i z mała nie będzie problemu.
Jaki rozmiar czapeczki kupujecie na jesień?

Moja mała też zasypia wieczorem przy piersi i odkładam ja do łóżeczka, a jak się rozbudza to póki nie płacze to zostawiam ja z misiem szumisiem, jak zaczyna płakać to podchodzę najpierw staram się w łóżeczku uspokoić ale jak to nic nie daje to biorę na ręce, :-)

Witajcie. U nas ostatnie noce byly ok, dzisiaj nie spaliśmy od 2 do 7, jakos sie zebralam z łóżka i zrobilam kawe. Moj tez zasypia sam tylko ze ja lozeczko mam dostawiome do lozka i jest blisko mnie. Dzis w lidlu sa body, polecam :)

Toteczka, witaj! Piekna Ewa!!

Dziewczynki kochane, jak ubieracie teraz dzieciaczki? Przede wszystkim co z szyja? Apaszka? Komin? Nie mam zielonego pojecia co takiej kruszynie zalozyc, zeby chronilo szyjke...

Ja zamowilam komin z H&M maja w dziale dla niemowlat 4-24 miesiace ale jest one size wiec bedzie to chyba zakup na dluzej;) polecan bo tanio.

A oprocz tego kombinezonik no i gruby kocyk minky. I czasami zamiast kombinezonu cienka puchowa kurteczka taka przejsciowa jak jest wietrznie

IMG-20160919-WA0016.jpg

Załączniki

• IMG-20160919-WA0016.jpg
    IMG-20160919-WA0016.jpg
    169,3 KB · Wyświetleń: 409
Ojej, żeby tylko maleństwo sie nie pochorowalo. U nas jak co rano problemy z bąkami, mala się pręży i stęka czasem bączka puści ale brzuch ma twardy a pomasować go nie da bo zaraz się wygina. A jakbym ją na brzuszku położyla to by była histeria, więc dałam smoczek i tulę bo co zrobić. Chciałam zapytac czy mm podajecie coś jeszcze do picia maluchom?
Tak wodę przygotowana albo koperek, podobno przy mm trzeba przepajac więc tak robię.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja w taką pogodę ubieram czapeczkę body długi rękaw sweterek kamizelka i grubsze spodnie

próbuje małą karmić na śpiocha i jak na razie jest ok zobaczymy później
dzisiaj tylko przy porannym karmieniu był wrzask później zasnęła i nim się obudziła dostawiłam do piersi jak wróciłyśmy z spaceru (trzeba było Majkę do szkoły zaprowadzić) to dałam jej cyca i nie płakała mam nadzieję że tak już zostanie

teraz leży w łóżeczku i rozmawia z zabawkami a ja mam chwilkę dla siebie

Do góry