reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
My juz po szczepieniu , zalapalam sie na pneunokoki z programu wiec zaplacilam tylko za rotawirusa. Nie chcial polykac tej szczepionki.bo caly czas sie smial do Pani pielegniarki :) u mnie wczoraj wieczorem synek.pierwszy raz sie zasmial na chichotki, jest przecudowny,w przeciagu dwoch dni.zmienil.sie nie do.poznania,jest duzo bardziej kumaty a jsk zacznie choc troche przesypiac noce to bedzie bajka :) w przyszlym tygodniu jedziemy na usg glowy...w zasadzie ciagle jezdzimy po lekarzach, ale nie moge tego zbagatelizowac zeby pozniej nie wyszło ze czegos nie przebadalam, ale kazdy lekarz i powtarza ze to ze byl lekko przyduszony to nie znaczy ze jakiekolwiek skutki beda bo dziecko sie bardzo dobrze rozwija, jestem pozytywnej mysli bo widze ze sie dobrze ma i emocjonalnie i fizycznie

Moj mały swoje dnie spedza albo w lezaczku, albo w wozku, albo na macie. Do lozeczka go klade tylko spac.

Julka, dobre wiesci :) Na pewno z maluchem jest wszystko w porzadku.

Ja mam sporo ubranek 68/74 od bratowej. Wszystko popralam, poprasowalam, posegregowalam i popakowalam. Bylo by idealnie gdyby nie to, ze jej synek byl jesiennym dzieckiem, wiec kiedy ja potrzebowalam letnich ubranek w danym rozmiarze ona miala same jesienno/zimowe :)

Ciezko pracujemy nad wyrobieniem dziennej rutyny. Wczoraj przegapilam zmeczenie malego i mialam opere do polnocy, bo byl przemeczony. Dzis pilnuje regularnych drzemek.

Chyba tak. Troche rzeczy kupilam w smyki stacjonarnym i 74 rozmiar bedzie ok na lato
74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabym :) NO chyba że to duża rozmiarówka.

Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buzi:) Jak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje :)

Moj mały swoje dnie spedza albo w lezaczku, albo w wozku, albo na macie. Do lozeczka go klade tylko spac.

Julka, dobre wiesci :) Na pewno z maluchem jest wszystko w porzadku.

Ja mam sporo ubranek 68/74 od bratowej. Wszystko popralam, poprasowalam, posegregowalam i popakowalam. Bylo by idealnie gdyby nie to, ze jej synek byl jesiennym dzieckiem, wiec kiedy ja potrzebowalam letnich ubranek w danym rozmiarze ona miala same jesienno/zimowe :)

Ciezko pracujemy nad wyrobieniem dziennej rutyny. Wczoraj przegapilam zmeczenie malego i mialam opere do polnocy, bo byl przemeczony. Dzis pilnuje regularnych drzemek.
to tak jak ze mną i moją siostrą:) jej synek październikowy, w tym roku będzie miał roczek i trochę mijamy się z ubrankami:) ale poźniej będzie jak znalazł, zwłaszcza że obydwie mamy konkretnych chłopaków

74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabym :) NO chyba że to duża rozmiarówka.

Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buzi:) Jak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje :)
My już w 3 bo dwójki obciskiwaly i czerwone ślady miała, i nosimy małe 68 duże 62 :) więc 74 to już zaraz :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry