reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dobrze ze wypisujesz... tez bym tak zrobila... w ogóle czemu Wy znow w szpitalu? Dalej przez ta bakterie?

Witajcie czwartkowo :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj:)
I jak tam w energylandi? fajnie, warto jechać? Boy mamy troszkę km i się zastanawiam

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
właśnie jakie tam są atrakcje?]
u nas już też coraz lepiej wczoraj śmiała się do dzidzi w lustrze rozmawia z nami ale wieczory jeszcze ciężkie są
i u nas wszystko później jest bo urodzona w 37t a według usg 36t więc wszyscy lekarze mówią że muszę jej dać czas

teraz już śpi od 8 szkoda że w nocy tak nie śpi ;) co chwilkę zaglądam czy oddycha i zauważylam że poranna drzemka lepsza w łózku niż na dworze
iwona mój też jest z 37 tygodnia, ale niedawno miał skok i teraz to zrobiła się z niego gaduła i śmieje się non stop:)
74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabym :) NO chyba że to duża rozmiarówka.

Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buzi:) Jak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje :)
My też już mamy niektóre 68, ale maluszki teraz szybko rosną potem troszkę przystopują, ja na przyszłe lato kupowałam 80/86 no i terż jest różnica bo Nieufna ma dziewczynkę a ja mam chłopaka to siłą rzeczy będzie większy;P

.....
Dziewczynki czy u was też taka śliczna pogoda, my dużo czasu spędzamy na dworze chcę wykorzystać pogodę ile się da choć czasami chyba przez moją chorobę jestem słaba i nie mam siły taskać tego wózka góra dół i żałuje że nie mam parterowego domu...
Mój misio już pięknie główkę podnosi jak leży na brzuszku, dodam zaraz zdjęcie z dziś:)

74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabym :) NO chyba że to duża rozmiarówka.

Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buzi:) Jak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje :)
Na pewno. Rozmiar 74 dla dziewczynek jest na 12 miesięcy wg rozmiarówki Smyka i wizualnie bluzeczki i sukienki takie są. Moja obecnie nosi 62 rozmiar i jest drobniutka.
Mała tez wysoko podnosi główkę i jest wtedy przecudna:)
Zaginął mi link do zamknietego forum, możecie podrzucic?

Nieufna zerkłam na te stronę i rzeczywiście super oferty,ale narazie nie kupuje bo trudno tak dużo do przodu przewidzieć jak bedzie rosła chociaż z tego co czytam to też powinna mieć ok 74-80 cm;-)

ja już odkładam większą część 56 od szafy,aż mi smutno-dzisiaj mówię do męża że to dla drugiej córeczki;-P
ale rozmiar rozmiarowi nierówny my przechodzimy pomału na 62,ale niektóre 56 wciąż dobre, wyciągłam tez 68 i niektóre już prawie są a inne bardzo duże,zależy też co to jest bo np.w sweterkach wystarczy podwinąć rękawy i długo można używać,tak samo sukienki i spodnie,natomiast śpioszki czy pajac i za mały i za duży niedobrze,zresztą same wiecie;-)

mała chyba też zalicza skok rozwojowy,rozregulowała mi się strasznie pod względem spania i karmienia,pięknie się uśmiecha i głuży coraz więcej,często trzyma rączki w buzi,cała pięść by chciała włożyć czasami;-)

a w ciągu dnia teraz jak taka piękna pogoda to też cały czas na polu w wózku, a w domu bujak albo łóżeczko-doąć nawet poleży sama;-)

My od soboty pampersy 2, a ubranka juz 62. Chociaz mamy dobre bodziaki 3-6miesiaca, ale to zdecydowanie zla rozmiarowka :p

Moja mała nie chce wcale leżeć na brzuchu, od razu płacze. Jak leży na mnie to podnosi głowę, ale sama nie chce leżeć i nie wiem jak ją do tego namówić.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry