reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dobrze ze wypisujesz... tez bym tak zrobila... w ogóle czemu Wy znow w szpitalu? Dalej przez ta bakterie?

Witajcie czwartkowo :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj:)
I jak tam w energylandi? fajnie, warto jechać? Boy mamy troszkę km i się zastanawiam

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
właśnie jakie tam są atrakcje?]
u nas już też coraz lepiej wczoraj śmiała się do dzidzi w lustrze rozmawia z nami ale wieczory jeszcze ciężkie są
i u nas wszystko później jest bo urodzona w 37t a według usg 36t więc wszyscy lekarze mówią że muszę jej dać czas

teraz już śpi od 8 szkoda że w nocy tak nie śpi ;) co chwilkę zaglądam czy oddycha i zauważylam że poranna drzemka lepsza w łózku niż na dworze
iwona mój też jest z 37 tygodnia, ale niedawno miał skok i teraz to zrobiła się z niego gaduła i śmieje się non stop:)
74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabym :) NO chyba że to duża rozmiarówka.

Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buzi:) Jak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje :)
My też już mamy niektóre 68, ale maluszki teraz szybko rosną potem troszkę przystopują, ja na przyszłe lato kupowałam 80/86 no i terż jest różnica bo Nieufna ma dziewczynkę a ja mam chłopaka to siłą rzeczy będzie większy;P

.....
Dziewczynki czy u was też taka śliczna pogoda, my dużo czasu spędzamy na dworze chcę wykorzystać pogodę ile się da choć czasami chyba przez moją chorobę jestem słaba i nie mam siły taskać tego wózka góra dół i żałuje że nie mam parterowego domu...
Mój misio już pięknie główkę podnosi jak leży na brzuszku, dodam zaraz zdjęcie z dziś:)

74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabym :) NO chyba że to duża rozmiarówka.

Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buzi:) Jak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje :)
Na pewno. Rozmiar 74 dla dziewczynek jest na 12 miesięcy wg rozmiarówki Smyka i wizualnie bluzeczki i sukienki takie są. Moja obecnie nosi 62 rozmiar i jest drobniutka.
Mała tez wysoko podnosi główkę i jest wtedy przecudna:)
Zaginął mi link do zamknietego forum, możecie podrzucic?

Nieufna zerkłam na te stronę i rzeczywiście super oferty,ale narazie nie kupuje bo trudno tak dużo do przodu przewidzieć jak bedzie rosła chociaż z tego co czytam to też powinna mieć ok 74-80 cm;-)

ja już odkładam większą część 56 od szafy,aż mi smutno-dzisiaj mówię do męża że to dla drugiej córeczki;-P
ale rozmiar rozmiarowi nierówny my przechodzimy pomału na 62,ale niektóre 56 wciąż dobre, wyciągłam tez 68 i niektóre już prawie są a inne bardzo duże,zależy też co to jest bo np.w sweterkach wystarczy podwinąć rękawy i długo można używać,tak samo sukienki i spodnie,natomiast śpioszki czy pajac i za mały i za duży niedobrze,zresztą same wiecie;-)

mała chyba też zalicza skok rozwojowy,rozregulowała mi się strasznie pod względem spania i karmienia,pięknie się uśmiecha i głuży coraz więcej,często trzyma rączki w buzi,cała pięść by chciała włożyć czasami;-)

a w ciągu dnia teraz jak taka piękna pogoda to też cały czas na polu w wózku, a w domu bujak albo łóżeczko-doąć nawet poleży sama;-)

My od soboty pampersy 2, a ubranka juz 62. Chociaz mamy dobre bodziaki 3-6miesiaca, ale to zdecydowanie zla rozmiarowka :p

Moja mała nie chce wcale leżeć na brzuchu, od razu płacze. Jak leży na mnie to podnosi głowę, ale sama nie chce leżeć i nie wiem jak ją do tego namówić.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry