reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Julita mnie czeka ablacja najprawdopodobniej(serce)

U nas pampersy 2 a ubranka 62-68.

Dziewczyny tam pisalyscie o tych problemach z karmieniem. Ja tez mialam problem bo juz prawie nic nie mialam ale przystawialam ja non stop i przeszlo i teraz butelke je tylko jak zostaje z mężem.

Pochwale sie wam ze mam 3 kg mniej niz przed ciaza ;) a dzisiaj wieczorem zaczynam chodzic na zajecia BUP (brzuch uda posladki) ..
Wy tez dacie rade dziewczyny ;))

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

My nosimy pampersy 2 a ubranka 56-62 niektóre 50 sa nawet dobre. 2 tyg temu ważyła 4300 wiec teraz pewnie koło 5. W środę kończyliśmy 8 tyg.

Kaśka gratuluje utraty wagi i czasu na ćwiczenia.

U mnie + 3/4 kg do wagi z przed ciąży i tak od miesiąca choć trzymam dietę i robimy 6 km szybkie spacery, No i ogólnie duzo sie ruszam ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka!

Kamejka - moja w łóżeczku i bujaczku, ale najczęściej jeszcze we wózku, bo ciepełko.

Moja nosi też rozmiar 62, czasami jeszcze 56, niektóre już 68, jest długa. A pampersy 2, ale już zakupione 3, tylko musimy wykończyć te 2 :)

ja już odkładam większą część 56 od szafy,aż mi smutno-dzisiaj mówię do męża że to dla drugiej córeczki;-P

Ale fajnie, że możecie jeszcze planować i kiedyś powitacie znowu maleństwo, ja już nie mogę i to musi być moje ostatnie dzieciątko i żal jak tak szybko rośnie :)

Moja też się śmieje, ale u niej to takie kaprysy, jak typowa baba :D :D Tu się śmieje, a za chwilę płacze, bo już jej coś źle :D No i zaczyna coś tam gadać, ale chyba malutko jeszcze, otwiera tą buźkę, widać, że chce gadać, ale coś dźwięki nie zawsze jeszcze wychodzą. A główkę to od początku pięknie trzyma i na brzuszku podnosi.

Na brzuchu nie lubi, chwilę poleży i zaraz już jęczy, ale jak tą chwilę leży to podnosi główkę.

Buziaki, w ostatni chyba tak ciepły dzień!

Kaskaw - jak Ty to zrobiłaś, że tak szybko i pięknie zrzuciłaś wagę??? Ile przytyłaś w ciąży? Jesz słodycze?

Mnie te słodycze gubią, ja chyba jakiś chrom brać powinnam czy co, bo ja mogłabym cały dzień jeść słodkie. Dobrze, że karmię piersią to waga nie rośnie, nawet spada, tylko bardzo powoli, dla mnie dzień beż czegoś słodkiego nie istnieje, normalnie uzależnienie, buuuu :(

reklama
Umnie tez kg do wagi sprzed ciazy, pomimo ze nie,karmie :) dziś poświęciłam noc i obserwowałam moje dziecko zeby znalezc przyczyne wybudzania sie. I zmalazlam - ulewamu sie po troche co jakos czas, on sie eybudza, część polyka, czesc wyplywa i tak w kolko...biedne dzieciątko. Nie wien jak to.wyeliminowac, jak zageszczalam to prawie nie ulewal ale bolał go brzuch, bledne kolo :(

Do góry