reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

u nas już też coraz lepiej wczoraj śmiała się do dzidzi w lustrze rozmawia z nami ale wieczory jeszcze ciężkie są
i u nas wszystko później jest bo urodzona w 37t a według usg 36t więc wszyscy lekarze mówią że muszę jej dać czas

teraz już śpi od 8 szkoda że w nocy tak nie śpi ;) co chwilkę zaglądam czy oddycha i zauważylam że poranna drzemka lepsza w łózku niż na dworze

reklama
moja jak nie śpi to albo leżaczek albo mata na podłodze w łóżeczku to tylko śpi no i my dużo czasu spędzamy poza domem więc wózek

A gdzie wasze dzieci spędzają większość dnia? Ja mam z tym troche problem bo moja mała w łóżeczku to nie ma mowy żeby leżała. Chyba że zaśnie. Daje rade tylko w bujaku ale ponoć nie powinno tam dziecko siedzieć więcej niż 2 h dziennie...
Też mamy Bujak. I często w dzień ja tam kładę bo wibracje ma i wtedy nawet i ze 2 h spi. A w nocy zawsze w łóżeczku.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój syn leży w bujaku, w łóżeczku z karuzela, czasem w wózku, na rogu rogówki, oczywiście jak jestem obok i jem np.

My mamy już taki mały sukces, że jak nie śpi to chodzimy na spacery i ogląda świat;) Jeszcze miesiąc temu nie do pomyslenia, byłby płacz, spacery były tylko, jak spała.. W ogóle z dnia na dzień się tak fajnie zmienia, a te jej nowe "gadki" są powalające;))))

reklama
My mamy już taki mały sukces, że jak nie śpi to chodzimy na spacery i ogląda świat;) Jeszcze miesiąc temu nie do pomyslenia, byłby płacz, spacery były tylko, jak spała.. W ogóle z dnia na dzień się tak fajnie zmienia, a te jej nowe "gadki" są powalające;))))
U nas podobnie jest trochę lepiej do 3 miesiąca został tydzień. Cos się zaczęło normować. Widzę że u nas nie będzie nagłej poprawy jak to piszą na niektórych forach tylko stopniowo. Układ nerwowy też u nas musi dojrzeć. [emoji18] Ufff

Do góry