reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam
nie było mnie kilka dni na forum bo jakoś czasu brak
w niedzielę byliśmy w energylandii niunia była bardzo grzeczna prawie cały pobyt przespała jedynie pobudki na karmienie były marudziła już w drodze powrotnej ale jakoś udało się dojechać do domu

wczoraj mieliśmy usg brzuszka i główki na szczęście wszystko ok

w nocy po pierwszej pobudce ok 1 lub 2 kolejne są co 2h

wczoraj też musiałam małą zostawić u teściowej bo miałam zebranie w szkole niunia dała popis swoich możliwości teściowa myślała że sobie na spacer pójdzie ale Nastka się rozdarła na spacerku nie dało się jej uspokoić musiała się wrócić na szczęście mąż przyjechał i ją uspokoił

reklama
Hejka!

Wypisuje ja na wlasne zyczenie.
Lekarka bezczelna, wczoraj do nas przyjeli na sale chorego dzieciaka i nas przeniesli na inna sale do starszych dzieciakow.

Dzis powiedzialam ze chce wypis. Oczywiscie zlosliwie o 15 nam wydadza.
Uslyszalam, ze przerywam malej leczenie i mam sama sobie radzic!

Siedze i czekam na ten wypis i jade do domu.

Uzywamy debridat i nam pomaga :)

Dobrze ze wypisujesz... tez bym tak zrobila... w ogóle czemu Wy znow w szpitalu? Dalej przez ta bakterie?

Witajcie czwartkowo :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
nie było mnie kilka dni na forum bo jakoś czasu brak
w niedzielę byliśmy w energylandii niunia była bardzo grzeczna prawie cały pobyt przespała jedynie pobudki na karmienie były marudziła już w drodze powrotnej ale jakoś udało się dojechać do domu

wczoraj mieliśmy usg brzuszka i główki na szczęście wszystko ok

w nocy po pierwszej pobudce ok 1 lub 2 kolejne są co 2h

wczoraj też musiałam małą zostawić u teściowej bo miałam zebranie w szkole niunia dała popis swoich możliwości teściowa myślała że sobie na spacer pójdzie ale Nastka się rozdarła na spacerku nie dało się jej uspokoić musiała się wrócić na szczęście mąż przyjechał i ją uspokoił
I jak tam w energylandi? fajnie, warto jechać? Boy mamy troszkę km i się zastanawiam

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

aleksandra1 fajnie ale jak masz możliwość to jedźcie nie w weekend moja Majka zadowolona ale prawie do każdej karuzeli stali 40/50 minut w kolejce na szczęście przedłużyli godziny otwarcia do 20 bo tak to było do 18 no i warto już być na otwarciu myśmy byli 10.20 i już parking pełny był

Iwonaimaja - a jakie koszty?? Płacisz osobno za każdą karuzelę czy za wejście na teren jednorazowo??

Pozdrawiam, jeszcze słonecznie :)

Lila kupiłam groupona dla dwóch osób dorosłych i dziecko do 140cm wzrostu za 209zł normalnie kosztuje 109zl dorosły a dziecko do 140cm 59zł

Ja to bym chciala zeby moj spal chociaz te 2-3 godziny, od paru dni pobudki co 40-60 minut, ja praktycznie nie spie. Fajnie ze gdziws jezdzicie, tez bym sie chetnie wybrala gdzies z malym ale nawet nie mam kiedy bo moj maz non stop w pracy

Ja dzis zaszalałam i kupilam w lidlu ciuszki na za rok hehe. Sa cudne i na pewno sie przydadza Moja tak pieknie z nami rozmawia, ze az mi sie płakać chce ze szczescia jest cudna, marudzi coraz mniej, no i najlepiej jej na racxkach heh .Ale potrafi tez poleżeć w łóżeczku ze 30/40 min zainteresowana karuzela albo w wózku wpatrzona w czarno biały żyrandol ;))))

reklama
A gdzie wasze dzieci spędzają większość dnia? Ja mam z tym troche problem bo moja mała w łóżeczku to nie ma mowy żeby leżała. Chyba że zaśnie. Daje rade tylko w bujaku ale ponoć nie powinno tam dziecko siedzieć więcej niż 2 h dziennie...

Do góry