reklama
Aga ja tez sie juz poddalam. Moja Pola juz od 2 tygodni w większości woli butle cos tam jeszcze cyca ale butla lepsza fajniej leci[emoji17] [emoji20] tez sobie wrzucalam że jestem złą mamą itd ale najważniejsze aby dzieciaczki były zadowolone i najedzone.Moje dziecko nie chcę już od dwóch dni piersi[emoji30] Zawsze najpierw była pierś a potem dokarmialam butlą. Teraz jak odciagnelam z tych dwóch dni mleko bylo go dosłownie 50 ml. Zauważyłam że piersi też zmalały i za niedługo będę chyba je zarzucać na plecy. Pewnie młoda sie zlosciła przy piersi dlatego że nic nie leciało[emoji33] chwytała na chwilę sutek ssała przez minutę i puszczała i był płacz[emoji46] Chyba się kończy moja przygoda z karmieniem.[emoji24] to moja największa macierzyńska porażka.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ruda@91
Fanka BB :)
Za to moja Pola nie chce jeść z butelki. Ostatnio ściągnelam pokarm i chciałam spróbować dać jej z butelki w razie jakby była taka potrzeba żeby nakarmil ją ktoś inny, ale nie chciała wcale ssać. Może smoczek jej nie pasował, musze spróbować z innym.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
lillylove
Wczoraj byłam na kontroli u lekarza po 8 tyg po cc i mowil ze po dwóch miesiącach można wprowadzać ćwiczenia tylko nie na brzuch, i powoli zwiększać intensywność pilnując reakcji swojego organizmu wiec dziś ruszam pobiegać delikatnie , ciekawe co z tego wyjdzie po takim czasie [emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
paula_dabro
Ja stosowalam. Pierwsze kilka dni super...teraz juz nie pomaga ;(Debridat czy któraś stosowała dla dziecka?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Lila trochę z opóźnieniem pisze[emoji14]tak karmie piersią i diete mam dostosowana dla matki karmiącej
Julka moj starszak tak spal (najdluzej 1.5h przesypial) a tak to po 15min 40min.. masakra byla wiec wiem co czujesz..
Nieufna jak pójdziesz do pracy to beda nasze maluchy jesc tez juz inne posiłki ciesz sie ze nie chce butelki, nie będziesz miala problemu z oduczaniem, a jak mala będzie miała 5-6miesiecy kup kubek niekapek Nuk z miekkim ustnikiem na bank wtedy zalapie ale to juz nie będzie tradycyjna butelka (moj starszak tak miał)
U nas do przodu, starszak zaczal zerowke (dzis drugi dzien) mlody rosnie jak na drożdżach.. jakis skok rozwojowy chyba sie szykuje bo pierwszy raz tak czesto budzil soe w nocy, a ja musze starszaka zaprowadzac do szkoly bo zmienili godziny przeprowadzania dzieci i teraz maz sie nie wyrabia :/ a tak sie cieszylam ze bede miec luz do 13..
Przedwczoraj w sklepie starsza pani zapytała się czy Mateuszek to moj brat zatkalo mnie hehehehe grzecznie pani odpowiedziałam ze ja tylko tak mlodo wygladam.. nie chcialam szkowac kobiety i mówic jej ze jestem od 9 lat mężatką i mam jeszcze prawie 5 lenie dziecko [emoji14]
Milego dzionka dziewczynki
Aaa a co do diety to 6 dzien mi leci i 1.8 na minusie
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka moj starszak tak spal (najdluzej 1.5h przesypial) a tak to po 15min 40min.. masakra byla wiec wiem co czujesz..
Nieufna jak pójdziesz do pracy to beda nasze maluchy jesc tez juz inne posiłki ciesz sie ze nie chce butelki, nie będziesz miala problemu z oduczaniem, a jak mala będzie miała 5-6miesiecy kup kubek niekapek Nuk z miekkim ustnikiem na bank wtedy zalapie ale to juz nie będzie tradycyjna butelka (moj starszak tak miał)
U nas do przodu, starszak zaczal zerowke (dzis drugi dzien) mlody rosnie jak na drożdżach.. jakis skok rozwojowy chyba sie szykuje bo pierwszy raz tak czesto budzil soe w nocy, a ja musze starszaka zaprowadzac do szkoly bo zmienili godziny przeprowadzania dzieci i teraz maz sie nie wyrabia :/ a tak sie cieszylam ze bede miec luz do 13..
Przedwczoraj w sklepie starsza pani zapytała się czy Mateuszek to moj brat zatkalo mnie hehehehe grzecznie pani odpowiedziałam ze ja tylko tak mlodo wygladam.. nie chcialam szkowac kobiety i mówic jej ze jestem od 9 lat mężatką i mam jeszcze prawie 5 lenie dziecko [emoji14]
Milego dzionka dziewczynki
Aaa a co do diety to 6 dzien mi leci i 1.8 na minusie
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila
Madziolina Jastrzębia Góra...My byliśmy w Karwieńskich Błotach, czyli do Jastrzębiej może z 5 km, szkoda, że się nie udało w jednym czasie, bo mogłybyśmy się spotkać Jaka pogoda?? A kiermasze, stragany są jeszcze jakieś??
Iwona, u nas też chyba jednej siostry nie będzie, bo 6.10 wyjeżdza do sanatorium, a my chrzcimy 9. Za późno mi powiedziała, a stamtąd ponoć nie wypuszczają, no i nie wiem. Życzę Ci, żeby wszystko się jednak udało i żeby u braci już nic nie wyskoczyło!
Aleksandra, a my mamy klimę, która po ostatniej stłuczce coś nie działa, mimo, że była wymieniana chłodnica :/ Nastawiamy 15 stopni, a i tak gorąco w aucie :/
Aga, wierzę, że byłaś wsciekła Dobrze, że udało się za tydzień!
Iwona, u nas też chyba jednej siostry nie będzie, bo 6.10 wyjeżdza do sanatorium, a my chrzcimy 9. Za późno mi powiedziała, a stamtąd ponoć nie wypuszczają, no i nie wiem. Życzę Ci, żeby wszystko się jednak udało i żeby u braci już nic nie wyskoczyło!
Aleksandra, a my mamy klimę, która po ostatniej stłuczce coś nie działa, mimo, że była wymieniana chłodnica :/ Nastawiamy 15 stopni, a i tak gorąco w aucie :/
Aga, wierzę, że byłaś wsciekła Dobrze, że udało się za tydzień!
reklama
Hejka!
Wypisuje ja na wlasne zyczenie.
Lekarka bezczelna, wczoraj do nas przyjeli na sale chorego dzieciaka i nas przeniesli na inna sale do starszych dzieciakow.
Dzis powiedzialam ze chce wypis. Oczywiscie zlosliwie o 15 nam wydadza.
Uslyszalam, ze przerywam malej leczenie i mam sama sobie radzic!
Siedze i czekam na ten wypis i jade do domu.
Uzywamy debridat i nam pomaga
Wypisuje ja na wlasne zyczenie.
Lekarka bezczelna, wczoraj do nas przyjeli na sale chorego dzieciaka i nas przeniesli na inna sale do starszych dzieciakow.
Dzis powiedzialam ze chce wypis. Oczywiscie zlosliwie o 15 nam wydadza.
Uslyszalam, ze przerywam malej leczenie i mam sama sobie radzic!
Siedze i czekam na ten wypis i jade do domu.
Uzywamy debridat i nam pomaga