reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Moje dziecko nie chcę już od dwóch dni piersi[emoji30] Zawsze najpierw była pierś a potem dokarmialam butlą. Teraz jak odciagnelam z tych dwóch dni mleko bylo go dosłownie 50 ml. Zauważyłam że piersi też zmalały i za niedługo będę chyba je zarzucać na plecy. Pewnie młoda sie zlosciła przy piersi dlatego że nic nie leciało[emoji33] chwytała na chwilę sutek ssała przez minutę i puszczała i był płacz[emoji46] Chyba się kończy moja przygoda z karmieniem.[emoji24] to moja największa macierzyńska porażka.
Aga ja tez sie juz poddalam. Moja Pola juz od 2 tygodni w większości woli butle cos tam jeszcze cyca ale butla lepsza fajniej leci[emoji17] [emoji20] tez sobie wrzucalam że jestem złą mamą itd ale najważniejsze aby dzieciaczki były zadowolone i najedzone.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Za to moja Pola nie chce jeść z butelki. Ostatnio ściągnelam pokarm i chciałam spróbować dać jej z butelki w razie jakby była taka potrzeba żeby nakarmil ją ktoś inny, ale nie chciała wcale ssać. Może smoczek jej nie pasował, musze spróbować z innym.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Wczoraj byłam na kontroli u lekarza po 8 tyg po cc i mowil ze po dwóch miesiącach można wprowadzać ćwiczenia tylko nie na brzuch, i powoli zwiększać intensywność pilnując reakcji swojego organizmu wiec dziś ruszam pobiegać delikatnie , ciekawe co z tego wyjdzie po takim czasie [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lila trochę z opóźnieniem pisze[emoji14]tak karmie piersią i diete mam dostosowana dla matki karmiącej :)

Julka moj starszak tak spal (najdluzej 1.5h przesypial) a tak to po 15min 40min.. masakra byla wiec wiem co czujesz..

Nieufna jak pójdziesz do pracy to beda nasze maluchy jesc tez juz inne posiłki :) ciesz sie ze nie chce butelki, nie będziesz miala problemu z oduczaniem, a jak mala będzie miała 5-6miesiecy kup kubek niekapek Nuk z miekkim ustnikiem :) na bank wtedy zalapie ale to juz nie będzie tradycyjna butelka :) :) (moj starszak tak miał) :)

U nas do przodu, starszak zaczal zerowke (dzis drugi dzien) mlody rosnie jak na drożdżach.. jakis skok rozwojowy chyba sie szykuje bo pierwszy raz tak czesto budzil soe w nocy, a ja musze starszaka zaprowadzac do szkoly bo zmienili godziny przeprowadzania dzieci i teraz maz sie nie wyrabia :/ a tak sie cieszylam ze bede miec luz do 13..

Przedwczoraj w sklepie starsza pani zapytała się czy Mateuszek to moj brat :D zatkalo mnie hehehehe :D grzecznie pani odpowiedziałam ze ja tylko tak mlodo wygladam.. nie chcialam szkowac kobiety i mówic jej ze jestem od 9 lat mężatką i mam jeszcze prawie 5 lenie dziecko [emoji14]
Milego dzionka dziewczynki :)

Aaa a co do diety to 6 dzien mi leci i 1.8 na minusie :) :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolina :) Jastrzębia Góra...My byliśmy w Karwieńskich Błotach, czyli do Jastrzębiej może z 5 km, szkoda, że się nie udało w jednym czasie, bo mogłybyśmy się spotkać :) Jaka pogoda?? A kiermasze, stragany są jeszcze jakieś??
Iwona, u nas też chyba jednej siostry nie będzie, bo 6.10 wyjeżdza do sanatorium, a my chrzcimy 9. Za późno mi powiedziała, a stamtąd ponoć nie wypuszczają, no i nie wiem. Życzę Ci, żeby wszystko się jednak udało i żeby u braci już nic nie wyskoczyło!
Aleksandra, a my mamy klimę, która po ostatniej stłuczce coś nie działa, mimo, że była wymieniana chłodnica :/ Nastawiamy 15 stopni, a i tak gorąco w aucie :/
Aga, wierzę, że byłaś wsciekła :( Dobrze, że udało się za tydzień!

reklama
Hejka!

Wypisuje ja na wlasne zyczenie.
Lekarka bezczelna, wczoraj do nas przyjeli na sale chorego dzieciaka i nas przeniesli na inna sale do starszych dzieciakow.

Dzis powiedzialam ze chce wypis. Oczywiscie zlosliwie o 15 nam wydadza.
Uslyszalam, ze przerywam malej leczenie i mam sama sobie radzic!

Siedze i czekam na ten wypis i jade do domu.

Uzywamy debridat i nam pomaga :)

Do góry