reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A jaki zabieg cię czeka?Iwona a nie boisz sie ze chlor podrazni skore malenstwa?
Czesc dziewczyny. Czytam was regularnie tylko nie mam weny na pisanie..
Agula.. Mam nadzieje ze malej w koncu przejdzie i wrocicie do domu zdrowe ... A jezeli chodzi o ta pania "doktor" olej to.. Wiez z dzieckiem to twoja indywidualna sprawa. Nie wiem ile masz lat ale jak ja urodzilam pierwszego syna to z racji mojego wieku traktowali mnie w szpitalu podobnie a mialam 22 lata..
Julka Tobie strasznie wspolczuje niewyspania! Oby po tych magicznych 3 miesiacach wam sie wszystko unormowalo !
Dziewczyny z problemami tarczycowymi.. Ja tez za pozno udalam sie do specjalisty i czeka mnie zabieg czy tam operacja.. W kazdym razie strasznie sie boje.. Obyscie unormowaly swoje wyniki.
No i oczywiście ciesze sie ze reszta dziewczyn korzysta z urokow macierzynstwa w pelni!
U nas wszystko się unormowalo. Karmimy sie piersią, mala spokojna.. Dwutygodniowa kolka poszla w zapomnienie. Tylko starszy brat troszke dokucza,ale dajemy rade )
Pozdrawiam was z porannego spacerku! Mielego dnia kochane :-* !
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
ja jestem po całkowitym usunięciu tarczycy.
w tych basenach dla małych dzieci jest mniej chloru no i nie będę z nim siedzieć w nim godzinę, jak ze wszystkim:stopniowo i obserwowanieIwona a nie boisz sie ze chlor podrazni skore malenstwa?
Czesc dziewczyny. Czytam was regularnie tylko nie mam weny na pisanie..
Agula.. Mam nadzieje ze malej w koncu przejdzie i wrocicie do domu zdrowe ... A jezeli chodzi o ta pania "doktor" olej to.. Wiez z dzieckiem to twoja indywidualna sprawa. Nie wiem ile masz lat ale jak ja urodzilam pierwszego syna to z racji mojego wieku traktowali mnie w szpitalu podobnie a mialam 22 lata..
Julka Tobie strasznie wspolczuje niewyspania! Oby po tych magicznych 3 miesiacach wam sie wszystko unormowalo !
Dziewczyny z problemami tarczycowymi.. Ja tez za pozno udalam sie do specjalisty i czeka mnie zabieg czy tam operacja.. W kazdym razie strasznie sie boje.. Obyscie unormowaly swoje wyniki.
No i oczywiście ciesze sie ze reszta dziewczyn korzysta z urokow macierzynstwa w pelni!
U nas wszystko się unormowalo. Karmimy sie piersią, mala spokojna.. Dwutygodniowa kolka poszla w zapomnienie. Tylko starszy brat troszke dokucza,ale dajemy rade )
Pozdrawiam was z porannego spacerku! Mielego dnia kochane :-* !
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymamHeeej!
Aga dobrze, ze znalazłas cos co pomaga spory plus.
Julka- Kochana jak ja Cie rozumiem. Byłam też padnięta i szczerze powiem, ze moglam spac w nocy a finalnie padałam na cyce, bo wiedziałam, ze nic nie załatwie, nie ogarnę. Małej nie mogłam na chwile zostawic samej. Juz jest lepiej a to 2 miesiac skonczony.
Kaskaw- mam 26l. podejście masakra ...
Trzymajcie kciuki. Dzis dowiem się czy w piątek wychodzimy.
W niedzielę chrzcimy Nikosia. JUz w sobotę wiedziałam, że jedna siostra nie przyjedzie bo syn jej zachorował na zapalenie płuc a wczoraj dowiedziałam się, że druga nie przyjedzie bo jej Młody dostał ospę... A restaurację szukaliśmy bardziej pod kątem połączenia z hotelem i nawet wzieliśmy na siebie opłacenie noclegów, niż pod katem menu. Aż zadzwoniłam do braci z ostrzeżeniem, że i jak oni nie przyjadą to wszystko odwołuję i mają dmuchać i chuchać na dzieci. Koniec końców wyjdzie, że jak zwykle 70% rodziny męża i jednostki z mojej strony. Żal mi bo mam do swojej rodziny 300km i nie jestem tam za często. Moje dzieci mają przez to dużo mniejszy kontakt i zażyłość z moją rodziną niż z rodziną męża.
madziolina_p
Fanka BB :)
Widze ze Wasze dzieci tez w dzien za bardzo nie spia...dziwne te lipcowe dzieciaczki nasze. My nad morzem jeszcze do jutra u Mloda na plazy spoko, laziny na rekach troche, zje, lulam w foteliku i zasypia. W nocy do 3 api i potem do 7, dzis tylko obudzila sie o 24, 4 i 6...
Michas moj chyba przechodzi jakis skok, bo czesto zlosliwy, krzyczy ze czegos jie zrobi, w nocy sie przebudza nie otwierajac oczu i placze czy krzyczy.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Michas moj chyba przechodzi jakis skok, bo czesto zlosliwy, krzyczy ze czegos jie zrobi, w nocy sie przebudza nie otwierajac oczu i placze czy krzyczy.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie. U nas pobudki co 1,5 ,h ale w nocy jadl tylkp raz o 2:20 wiec nie jest zle, mielismy mieć dzis szczepienie ale prawdopodobnie zalapiemy sie na darmowe pneunokoki tylko musze jechac do innej przychodni jutro. Maly zdrowy,ma 63 cm i wazy ,5200. Lekarka mówiła zeby zostac na bebilpn comfort i zageszczac jezeli ulewa jest to dla niego uciazliwe. Po chrzcinach jestem jakas umeczona bo wlasciwie dwa dni trwaly, ciesze sie ze juz po
Aga30+
A ja jestem dziś wk.....na. Poszłam z małą na przeswietlenie bioderek do przychodni w której nie ma podjazdu dla wózków więc wytachałam wózek po schodach. Poczym pani w rejestracji mówi że zapisana byłam na wczoraj[emoji35] Źle sobie popatrzyłam na kalendarz! Dość że młoda ma już prawie 3 - mce była ułożona pośladkowo i czekałam na to badanie, aż tyle to przez własną głupotę dziecko nie miało badania[emoji36] Płakać mi się chciało. Zapisała mnie na szczęście po wielkich prośbach na za tydzień[emoji50] Ja już przez to dziecko nie wiem który to dzień tygodnia wogole nie wiem co się wokół mnie dzieje. Byłam przekonana ze na wtorek jestem zapisana na 10.00. [emoji33]
aleksandra1
My po pierwszym szczepieniu,jednak wzięłam 6w1 bo te 5w1 słabo dostępne..no ale Już trudno.. Troszkę poplakala ale dałam cycka i się uspokoiła. Ma 7 tyg i waży 5620g a szczerze nie widać tak tego po niej[emoji14]Jutro usg bioderek
Gorący dzien kolejny..a my nie mamy klimy w samochodzie. Chcemy zmienić auto ale teraz trochę wydatków. Te szczepienia chrzciny siostrzenicy i potem naszej lalki chrzciny..może po nowym roku się uda
Miłego dnia mamusie
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Gorący dzien kolejny..a my nie mamy klimy w samochodzie. Chcemy zmienić auto ale teraz trochę wydatków. Te szczepienia chrzciny siostrzenicy i potem naszej lalki chrzciny..może po nowym roku się uda
Miłego dnia mamusie
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Przywozi mi kumpela z Niemiec bo ma tam mamę poza tym sama mam do granicy 50 km. Ostatnio zapłaciłam za 2 szt 17.9'€gdzie kupujesz i ile płacisz?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom