reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie :)

My dziś znowu sen 21-5 oby tak juz zostalo. Ale w dzien ze snem slabo. Jedynie w lezaczku czy w lozku przy karuzelce chwile polezy sam. Czasem zasnie na po godzinki. Zdarza sie czsem dluzsza drzemka...

reklama
Iwona a nie boisz sie ze chlor podrazni skore malenstwa?

Czesc dziewczyny. Czytam was regularnie tylko nie mam weny na pisanie..
Agula.. Mam nadzieje ze malej w koncu przejdzie i wrocicie do domu zdrowe ... A jezeli chodzi o ta pania "doktor" olej to.. Wiez z dzieckiem to twoja indywidualna sprawa. Nie wiem ile masz lat ale jak ja urodzilam pierwszego syna to z racji mojego wieku traktowali mnie w szpitalu podobnie a mialam 22 lata..

Julka Tobie strasznie wspolczuje niewyspania! Oby po tych magicznych 3 miesiacach wam sie wszystko unormowalo !

Dziewczyny z problemami tarczycowymi.. Ja tez za pozno udalam sie do specjalisty i czeka mnie zabieg czy tam operacja.. W kazdym razie strasznie sie boje.. Obyscie unormowaly swoje wyniki.

No i oczywiście ciesze sie ze reszta dziewczyn korzysta z urokow macierzynstwa w pelni!

U nas wszystko się unormowalo. Karmimy sie piersią, mala spokojna.. Dwutygodniowa kolka poszla w zapomnienie. Tylko starszy brat troszke dokucza,ale dajemy rade ;))

Pozdrawiam was z porannego spacerku! Mielego dnia kochane :-* !

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jaki zabieg cię czeka?
ja jestem po całkowitym usunięciu tarczycy.

Iwona a nie boisz sie ze chlor podrazni skore malenstwa?

Czesc dziewczyny. Czytam was regularnie tylko nie mam weny na pisanie..
Agula.. Mam nadzieje ze malej w koncu przejdzie i wrocicie do domu zdrowe ... A jezeli chodzi o ta pania "doktor" olej to.. Wiez z dzieckiem to twoja indywidualna sprawa. Nie wiem ile masz lat ale jak ja urodzilam pierwszego syna to z racji mojego wieku traktowali mnie w szpitalu podobnie a mialam 22 lata..

Julka Tobie strasznie wspolczuje niewyspania! Oby po tych magicznych 3 miesiacach wam sie wszystko unormowalo !

Dziewczyny z problemami tarczycowymi.. Ja tez za pozno udalam sie do specjalisty i czeka mnie zabieg czy tam operacja.. W kazdym razie strasznie sie boje.. Obyscie unormowaly swoje wyniki.

No i oczywiście ciesze sie ze reszta dziewczyn korzysta z urokow macierzynstwa w pelni!

U nas wszystko się unormowalo. Karmimy sie piersią, mala spokojna.. Dwutygodniowa kolka poszla w zapomnienie. Tylko starszy brat troszke dokucza,ale dajemy rade ;))

Pozdrawiam was z porannego spacerku! Mielego dnia kochane :-* !

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
w tych basenach dla małych dzieci jest mniej chloru no i nie będę z nim siedzieć w nim godzinę, jak ze wszystkim:stopniowo i obserwowanie

Heeej!

Aga dobrze, ze znalazłas cos co pomaga :) spory plus.

Julka- Kochana jak ja Cie rozumiem. Byłam też padnięta i szczerze powiem, ze moglam spac w nocy a finalnie padałam na cyce, bo wiedziałam, ze nic nie załatwie, nie ogarnę. Małej nie mogłam na chwile zostawic samej. Juz jest lepiej a to 2 miesiac skonczony.

Kaskaw- mam 26l. podejście masakra ...

Trzymajcie kciuki. Dzis dowiem się czy w piątek wychodzimy. :)
trzymam:)

W niedzielę chrzcimy Nikosia. JUz w sobotę wiedziałam, że jedna siostra nie przyjedzie bo syn jej zachorował na zapalenie płuc a wczoraj dowiedziałam się, że druga nie przyjedzie bo jej Młody dostał ospę... A restaurację szukaliśmy bardziej pod kątem połączenia z hotelem i nawet wzieliśmy na siebie opłacenie noclegów, niż pod katem menu. Aż zadzwoniłam do braci z ostrzeżeniem, że i jak oni nie przyjadą to wszystko odwołuję i mają dmuchać i chuchać na dzieci. Koniec końców wyjdzie, że jak zwykle 70% rodziny męża i jednostki z mojej strony. Żal mi bo mam do swojej rodziny 300km i nie jestem tam za często. Moje dzieci mają przez to dużo mniejszy kontakt i zażyłość z moją rodziną niż z rodziną męża.

Widze ze Wasze dzieci tez w dzien za bardzo nie spia...dziwne te lipcowe dzieciaczki nasze. My nad morzem jeszcze do jutra u Mloda na plazy spoko, laziny na rekach troche, zje, lulam w foteliku i zasypia. W nocy do 3 api i potem do 7, dzis tylko obudzila sie o 24, 4 i 6...
Michas moj chyba przechodzi jakis skok, bo czesto zlosliwy, krzyczy ze czegos jie zrobi, w nocy sie przebudza nie otwierajac oczu i placze czy krzyczy.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. U nas pobudki co 1,5 ,h ale w nocy jadl tylkp raz o 2:20 wiec nie jest zle, mielismy mieć dzis szczepienie ale prawdopodobnie zalapiemy sie na darmowe pneunokoki tylko musze jechac do innej przychodni jutro. Maly zdrowy,ma 63 cm i wazy ,5200. Lekarka mówiła zeby zostac na bebilpn comfort i zageszczac jezeli ulewa jest to dla niego uciazliwe. Po chrzcinach jestem jakas umeczona bo wlasciwie dwa dni trwaly, ciesze sie ze juz po :)

A ja jestem dziś wk.....na. Poszłam z małą na przeswietlenie bioderek do przychodni w której nie ma podjazdu dla wózków więc wytachałam wózek po schodach. Poczym pani w rejestracji mówi że zapisana byłam na wczoraj[emoji35] Źle sobie popatrzyłam na kalendarz! Dość że młoda ma już prawie 3 - mce była ułożona pośladkowo i czekałam na to badanie, aż tyle to przez własną głupotę dziecko nie miało badania[emoji36] Płakać mi się chciało. Zapisała mnie na szczęście po wielkich prośbach na za tydzień[emoji50] Ja już przez to dziecko nie wiem który to dzień tygodnia wogole nie wiem co się wokół mnie dzieje. Byłam przekonana ze na wtorek jestem zapisana na 10.00. [emoji33]

My po pierwszym szczepieniu,jednak wzięłam 6w1 bo te 5w1 słabo dostępne..no ale Już trudno.. Troszkę poplakala ale dałam cycka i się uspokoiła. Ma 7 tyg i waży 5620g a szczerze nie widać tak tego po niej[emoji14]Jutro usg bioderek

Gorący dzien kolejny..a my nie mamy klimy w samochodzie. Chcemy zmienić auto ale teraz trochę wydatków. Te szczepienia chrzciny siostrzenicy i potem naszej lalki chrzciny..może po nowym roku się uda :)

Miłego dnia mamusie ;)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry