reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Lizzy u nas lzejsze mleko pomoglo na brzuch ale ulewanie jak bylo jak jest i to go wybudza i bardzo dwnerwuje bo widze ze,sie az czerwieni i za chwile mleczko wyplywa, to musze przeczekac, moze wtedy bedzie spokojniejszy i czasem da mi pospac. Pierwszy sen ma nawet ok, ale jak sie juz przebudzi to bardzo plytko spi i pobudki co chwile. Nie wiem dlaczego nie moze sie mocno wespac przy tym drugim snie

reklama
Julka a on zjada taka porcje jak powinien? Ja swojemu kitowalam 120ml a okazalo sie ze powinnam 90. Jak zjadal 120 to ulewal na maksa. Fontanna to malo powiedziane. teraz zjada z cyca i dokarmiam 55ml bo schodzimy z 90 i nie ulewa w ogole..:)

Mi ta od laktacji babka powiedziala ze ulewa bo jest przezarty doslownie tak to ujela i faktycznie tak bylo bo jest o niebo lepiej.

moze to nie jest przyczyna, pisze tylko jak bylo u mnie. Probowalas dawac mu mniej? Moze sie przejada i dlatego jest niespokojny bo go boli brzuszek od przejedzenia i dlatego tez tak ulewa.

Jesteśmy po szczepieniu. Mały póki co spokojnie śpi. Waży 6kg co do grama, więc już wiem dlaczego mi zaczęły siadać plecy od noszenia go ;)

Dziewczyny a takie pytanie mam, czy do chrztu ubieracie dzieci na biało? Za dwa tygodnie chrzcimy Jasia i tak się zastanawiam w co go ubrać

reklama
Do góry