reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

My mamy biala koszule szara muszke i szare eleganckie spodnie. Chrzest mam w niedziele. Bede pozniej sprzedawac koszule i spodnie wiec jak ktos bedzie zainteresowany to moge pokazac :)

reklama
Agula fajnie że się odezwałaś. Biedna mała, faktycznie wy z nią ciągle po szpitalach... Zdrówka dla niej, trzymam kciuki żeby ta wada nie wymagała operacji.

Julka ja się wcale Tobie nie dziwię że wyczekujesz już tego momentu jak dziecko będzie trochę starsze i zaczniesz przesypiać w miarę noce. Nikt Cię w gronie matek za to nie zjedzie ;) Każda rozumie! Przykro mi że nie możesz się przez to cieszyć w 100 % z macierzyństwa ale kochana już bliżej niż dalej do tego magicznego 3 miesiąca :)

Iwona35 to już faktycznie jest co nosić :) Moja nie ma jeszcze nawet 4 kg. A to ubranko z chcin co dałaś linka cuuudne! Byłoby super jakbyś wrzuciłą jakieś zdjęcie Twojego maleństwa w nim, bo kapitalnie musiał wyglądać :)

Ilona ja co prawda chrzciny planuję dopiero na wiosnę, ale na pewno będę ubierać w jakąś białą sukieneczkę :) Taką typową jak na chrzciny.

A ja pisałam że moja mała jeszcze nie głuży ale chyba jednak to robi. Tylko nie wiedziałam że to jest już głużenie ;) Wpisałam sobie na youtube i moja wydaje dźwięki takie jak te dzieciaczki. A ja się więcej po tym głużeniu spodziewałam :)

A w ogóle moje dziecko potrafi się obrócić z brzuszka na plecki, to normalne, że to już?? Mąż mi dzisiaj pokazał bo przy mnie tego ani razu nie zrobiła. Jak ja ją kładę na brzuszek to albo ćwiczy podnoszenie główki albo ryczy :) (częściej to drugie :p) A jak on ją tak ułożył to ona z lekkim płaczem tak się wierciła, tak wierciła, że udało jej się przewrócić. Normalnie rączką się odepchnęła i dzięki temu na boczku była a potem machała nogami tak że przewróciła się na plecki :) Wow <3 I mąż mówi, że kilka razy tak zrobiła. Ja widziałam tylko raz :)

Moja prawie wcale nie leży na brzuchu, bo jak ją kładę to od razu jest straszny ryk.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Moja mała w nocy ładnie śpi, ale w dzień też coraz mniej a najgorsze ze właśnie cały czas ktoś przy niej musi być. Jak mi usunie na rękach to odkładam do łóżeczka ale max 30min przespi , tak to też wkładam do bujaka i to jest wybawienie bo ona lubi obserwować, lubi jak jej się zmienia otoczenie i tak oto co15minut przekładam Bujak w inne miejsce - narazie działa:-)

I wczoraj znowu było to samo cały dzień je ładnie pierś, a przy tym karmieniu wieczornym za nic nie chwyci piersi tylko jest płacz i muszę dac butelkę to zje. Potem w nocy je ładnie z piersi i teraz też, nie wiem co jej wieczorami nie pasuje:-/
Asia ja właśnie w taki sposób przestałam karmić piersia[emoji17] cały dzień był Oki a wieczorne karmienie to była gechenna [emoji22] i też dałam butle A później mała nie chciała już cyca. Teraz jej się poprzestawialo i po butli chce cyca ale to chyba żeby się przytulić chociaż czuję i słyszę że coś tam ssie. W nocy jest jeszcze cycus ale na jak dlugo to starczy przy tak nieregularnym karmieniu nie wiem[emoji17]

Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja się nie przewraca na placki ale to może dlatego że rzadko kładę ja na brzuszku.

Dziewczyny ale ze mnie gapa.. Wczoraj mieliśmy mieć szczepienie a ja pomyliłam godziny, byłam pewna ze po południu a to rano..
Mam isc za tydzień i wepchac się w kolejkę. A mój specjalnie wolne brał :( yhh az się poplakalam bo jestem wściekła na siebie :(
Ale tak samo było z fryzjerem, poszłam w pon a byłam zapisana na wtorek.. Nie wiem co się ze mną dzieje, zazwyczaj jestem wyspana itp.. Wrrrr

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry