Agula fajnie że się odezwałaś. Biedna mała, faktycznie wy z nią ciągle po szpitalach... Zdrówka dla niej, trzymam kciuki żeby ta wada nie wymagała operacji.
Julka ja się wcale Tobie nie dziwię że wyczekujesz już tego momentu jak dziecko będzie trochę starsze i zaczniesz przesypiać w miarę noce. Nikt Cię w gronie matek za to nie zjedzie
Każda rozumie! Przykro mi że nie możesz się przez to cieszyć w 100 % z macierzyństwa ale kochana już bliżej niż dalej do tego magicznego 3 miesiąca
Iwona35 to już faktycznie jest co nosić
Moja nie ma jeszcze nawet 4 kg. A to ubranko z chcin co dałaś linka cuuudne! Byłoby super jakbyś wrzuciłą jakieś zdjęcie Twojego maleństwa w nim, bo kapitalnie musiał wyglądać
Ilona ja co prawda chrzciny planuję dopiero na wiosnę, ale na pewno będę ubierać w jakąś białą sukieneczkę
Taką typową jak na chrzciny.
A ja pisałam że moja mała jeszcze nie głuży ale chyba jednak to robi. Tylko nie wiedziałam że to jest już głużenie
Wpisałam sobie na youtube i moja wydaje dźwięki takie jak te dzieciaczki. A ja się więcej po tym głużeniu spodziewałam
A w ogóle moje dziecko potrafi się obrócić z brzuszka na plecki, to normalne, że to już?? Mąż mi dzisiaj pokazał bo przy mnie tego ani razu nie zrobiła. Jak ja ją kładę na brzuszek to albo ćwiczy podnoszenie główki albo ryczy
(częściej to drugie
) A jak on ją tak ułożył to ona z lekkim płaczem tak się wierciła, tak wierciła, że udało jej się przewrócić. Normalnie rączką się odepchnęła i dzięki temu na boczku była a potem machała nogami tak że przewróciła się na plecki
Wow <3 I mąż mówi, że kilka razy tak zrobiła. Ja widziałam tylko raz