reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Doris mam od początku mało mleka tzn nie miałam wogóle nawału. Dziecko zamiast tyć spadało z wagi. Przez 2 tygodnie leżałam w łóżku i dostawiałam do piersi bez rezultatu [emoji30]

Siostra zażywała przy córce i dziecko miało piersiątka powiększone autentycznie więc obojętny dla organizmu nie jest.

Moja mała teraz dopiero usunęła o godz 23:30 chodź przebudza się i płacze[emoji30] nie spała od 9:00 rano. Wyszłam popołudniu na spacer i spała pół godziny. Płacze, pręży się i bąki puszcza.[emoji26] jestem ledwo ciepła

Dziewczyny czy można jakoś przywrócić laktacje jeżeli chce się wrócić do kp?

Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bylam u doradcy laktacyjnej. Przystawiam malego i po karmieniu jeszcze sciagam laktatorem. na poczatku sciagalam regularnie ale odkad maly zaprobowal lezenia przy cycisiu chcialby lezec caly czas i zdarza sie ze sciagne tylko 2x na dobe albo wcale, ale skoro on lezy dlugo i ciumka to moze na jedno wychodzi. W kazdym razie ja pobudzilam laktacje od nowa ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
u nas też zaczęły się schody wczorajszy wieczór masakra zasnęła po 20 po wielkim płaczu myślałam że już bedzie ok obudziła sie o 21 i prawie do 2 w nocy nie spała wstawała co chwilkę na mleczko w końcu obudziła się przed 6 i od tamtej pory spała 15minut teraz też od godziny próbuje usnąć ale co chwilkę płacz jest

reklama
Witam
u nas też zaczęły się schody wczorajszy wieczór masakra zasnęła po 20 po wielkim płaczu myślałam że już bedzie ok obudziła sie o 21 i prawie do 2 w nocy nie spała wstawała co chwilkę na mleczko w końcu obudziła się przed 6 i od tamtej pory spała 15minut teraz też od godziny próbuje usnąć ale co chwilkę płacz jest
Jej wspolczuje... U nas tez nie wiem o co kaman... W dzien prawie nie spi i marudzi, placze, marudzi non stop. Nie polezy sama... Co robic?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry