reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Doris mam od początku mało mleka tzn nie miałam wogóle nawału. Dziecko zamiast tyć spadało z wagi. Przez 2 tygodnie leżałam w łóżku i dostawiałam do piersi bez rezultatu [emoji30]

Siostra zażywała przy córce i dziecko miało piersiątka powiększone autentycznie więc obojętny dla organizmu nie jest.

Moja mała teraz dopiero usunęła o godz 23:30 chodź przebudza się i płacze[emoji30] nie spała od 9:00 rano. Wyszłam popołudniu na spacer i spała pół godziny. Płacze, pręży się i bąki puszcza.[emoji26] jestem ledwo ciepła

Dziewczyny czy można jakoś przywrócić laktacje jeżeli chce się wrócić do kp?

Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bylam u doradcy laktacyjnej. Przystawiam malego i po karmieniu jeszcze sciagam laktatorem. na poczatku sciagalam regularnie ale odkad maly zaprobowal lezenia przy cycisiu chcialby lezec caly czas i zdarza sie ze sciagne tylko 2x na dobe albo wcale, ale skoro on lezy dlugo i ciumka to moze na jedno wychodzi. W kazdym razie ja pobudzilam laktacje od nowa ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
u nas też zaczęły się schody wczorajszy wieczór masakra zasnęła po 20 po wielkim płaczu myślałam że już bedzie ok obudziła sie o 21 i prawie do 2 w nocy nie spała wstawała co chwilkę na mleczko w końcu obudziła się przed 6 i od tamtej pory spała 15minut teraz też od godziny próbuje usnąć ale co chwilkę płacz jest

reklama
Witam
u nas też zaczęły się schody wczorajszy wieczór masakra zasnęła po 20 po wielkim płaczu myślałam że już bedzie ok obudziła sie o 21 i prawie do 2 w nocy nie spała wstawała co chwilkę na mleczko w końcu obudziła się przed 6 i od tamtej pory spała 15minut teraz też od godziny próbuje usnąć ale co chwilkę płacz jest
Jej wspolczuje... U nas tez nie wiem o co kaman... W dzien prawie nie spi i marudzi, placze, marudzi non stop. Nie polezy sama... Co robic?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry