reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Lizzy u nas lzejsze mleko pomoglo na brzuch ale ulewanie jak bylo jak jest i to go wybudza i bardzo dwnerwuje bo widze ze,sie az czerwieni i za chwile mleczko wyplywa, to musze przeczekac, moze wtedy bedzie spokojniejszy i czasem da mi pospac. Pierwszy sen ma nawet ok, ale jak sie juz przebudzi to bardzo plytko spi i pobudki co chwile. Nie wiem dlaczego nie moze sie mocno wespac przy tym drugim snie

reklama
Julka a on zjada taka porcje jak powinien? Ja swojemu kitowalam 120ml a okazalo sie ze powinnam 90. Jak zjadal 120 to ulewal na maksa. Fontanna to malo powiedziane. teraz zjada z cyca i dokarmiam 55ml bo schodzimy z 90 i nie ulewa w ogole..:)

Mi ta od laktacji babka powiedziala ze ulewa bo jest przezarty doslownie tak to ujela i faktycznie tak bylo bo jest o niebo lepiej.

moze to nie jest przyczyna, pisze tylko jak bylo u mnie. Probowalas dawac mu mniej? Moze sie przejada i dlatego jest niespokojny bo go boli brzuszek od przejedzenia i dlatego tez tak ulewa.

Jesteśmy po szczepieniu. Mały póki co spokojnie śpi. Waży 6kg co do grama, więc już wiem dlaczego mi zaczęły siadać plecy od noszenia go ;)

Dziewczyny a takie pytanie mam, czy do chrztu ubieracie dzieci na biało? Za dwa tygodnie chrzcimy Jasia i tak się zastanawiam w co go ubrać

reklama
Do góry