reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej! Ale sie przeziebilam, gardlo boli niemolosiernie eh...
Mala spala bardzo ladnie, choc nad ranem sie prezyla i widac ze brzuszek meczyl. Spala dzis od 20 do 1, potem 4.30 i po 8 wstala!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrowka Madziu!!!!

Oby nasze lipcowe dzieciaczki omijaly choroby!! Bo zbliza sie duzymi krokami okres chorubsk...

Agula gdzie jestes?

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, mamy już wrzesień!
Szybko ten czas leci..
Marcelinka już ponad 5 kg waży a ma prawie 6 tygodni więc jest co nosić[emoji14]
Dziś wizyta u chirurga a w następnym tyg szczepienie i nadal zastanawiam się nad 5w1 i 6w1..

Czy wasze dzieci tez tak mocno główkę trzymają od początku?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, mamy już wrzesień!
Szybko ten czas leci..
Marcelinka już ponad 5 kg waży a ma prawie 6 tygodni więc jest co nosić[emoji14]
Dziś wizyta u chirurga a w następnym tyg szczepienie i nadal zastanawiam się nad 5w1 i 6w1..

Czy wasze dzieci tez tak mocno główkę trzymają od początku?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja bardzo trzyma glowe.

My wybralismy 6w1 finalnie + rota pneumo i meningokoki

Ja szczepilam 5 w 1. Maly super zniosl. Ja juz nie mam sily,nadal 5 na 7 nocy w tygodniu mamy nieprzespana. Dzis musze jechac i pare rzeczy zalatwic na chrzest, bo chrzscimy w przyszla niedziele a jesten tak niewyspana ze nie wiem czy gdziekolwiek dojade autem. Bylam u gina na kontroli, wszystko sie ladnie zagoilo i jest prawie jak przed porodem :p aczykolwiek jeszcze nie mielismy okazji z mezem sprawdzic i jak takdalej bedzie to jeszcze dlugo nie sprawdzimy..

U nas była dzisiaj położna i mała waży 3900,w niecały miesiąc 600 g przybrała. Ile razy przychodziła do was położna? U mnie była trzeci raz i mówiła, że jeszcze conajmniej raz będzie.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry