reklama
aleksandra1
Fanka BB :)
U mnie ani razu.. Ja byłam na pierwszej wizycie u pediatry i jak tam była położna to nic nie mówiła, a ja nie pytałam.U nas była dzisiaj położna i mała waży 3900,w niecały miesiąc 600 g przybrała. Ile razy przychodziła do was położna? U mnie była trzeci raz i mówiła, że jeszcze conajmniej raz będzie.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie położna była 6 razy.
Moja mała po szczepieniu żadnych specjalnych objawów. Ale z tego co mówiła pielęgniarka może dziecko być senne, więc ja bym się nie przejmowała
Jak kładziecie dziecko do snu, na plecach czy na boku?
Dziewczyny ktore juz szczepily- jak u Was dzieci zniosly? Moja bez goraczki za to jest taka senna, non stop spi, usypia przy cycku
Moja mała po szczepieniu żadnych specjalnych objawów. Ale z tego co mówiła pielęgniarka może dziecko być senne, więc ja bym się nie przejmowała
U mnie położna była 6 razy.
Ja na plecach. Na boku bym sie juz troche bala ze sie przekreci na brzuch przez sen i ja nie zauwaze
Aga30+
Na boku raz jednym raz drugim i ma wznak też bo główka sie formuje tak słyszałam [emoji5]U mnie położna była 6 razy.
Ja kładę na brzuchu lub plecach ale on główkę trzyma odwrócona na bok. Na boku nigdy nie leżał bo zawsze tak Kombinowal ze na brzuch się przewracal.
Polozna była 6 razy ale ze jest ciekawa naszych wizyt u specjalistów to przyjdzie siódmy raz.
Polozna była 6 razy ale ze jest ciekawa naszych wizyt u specjalistów to przyjdzie siódmy raz.
BasiaJulia
Hej.
Jak się chłodniej zrobi planuję kupić śpiworek, ale taki, żeby rączki były wolne
Jutro wizyta i szczepienie, mam nadzieję, że się odbędzie, bo dopiero pierwszy dzień 7 tyg., ale wyjeżdżamy i wracamy w 9 tyg.
Ciekawe, ile grubasek waży?... Pewnie koło 5,5-6 kg
U mnie była 4 razyIle razy przychodziła do was położna?
Najpierw kładłam na boku, a teraz na plecach, bo zauważyłam, że jest jej wygodniej tak spać - lubi mieć rozrzucone rączki na boki, dlatego ciężko jest ją położyć w otulaczu - a poza tym też się przeciąga i kręci i boję się, że się w nocy przekręci.Jak kładziecie dziecko do snu, na plecach czy na boku?
Jak się chłodniej zrobi planuję kupić śpiworek, ale taki, żeby rączki były wolne
Jutro wizyta i szczepienie, mam nadzieję, że się odbędzie, bo dopiero pierwszy dzień 7 tyg., ale wyjeżdżamy i wracamy w 9 tyg.
Ciekawe, ile grubasek waży?... Pewnie koło 5,5-6 kg
Flammie
Tez sie wrzesniowo przywitam
Fazerkamm, ale masz bobaska duzego! Pewnie przy nim sobie bicepsy wyrobisz
kamejka, kłade na plecach teraz i tylko pilnuje, by głowki nie układał w jedna strone tylko.
My mielismy szczepienie na rotawirusy tylko. Mały był marudny po tym przez jakies dwa dni. Nastepne szczepienia za miesiac beda, jak maly 3 miesiace skonczy.
Fazerkamm, ale masz bobaska duzego! Pewnie przy nim sobie bicepsy wyrobisz
kamejka, kłade na plecach teraz i tylko pilnuje, by głowki nie układał w jedna strone tylko.
My mielismy szczepienie na rotawirusy tylko. Mały był marudny po tym przez jakies dwa dni. Nastepne szczepienia za miesiac beda, jak maly 3 miesiace skonczy.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ile placiliscie za rotawirusa?