reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona to dosc dziwne ze wniosku o udzieleniu urlopu nawet nie skladalas ze swoim podpisem no bo skad zus ma wiedziec na jaki okres czasu chcesz urlop (pol roku czy rok)? To dosc istotny dokument. Ja składałam wlasnie ten wniisek, akt urodzenia i podanie do pracodawcy o udzielenie urlopu
Na macierzyskim już jestem a na wniosek oficjalny, podpisany rodzicielski czy wychowawczy mam jeszcze czas jednak firma chciała wiedzieć z góry (tak czasami mają). Do macierzyńskiego widocznie podpis nie był potrzebny bo już otrzymuje

A można ją dostać w Smyku albo 5.10.15? Bo na zamawianie w internecie nie mam niestety czasu już.

Nie mam pojęcia, spojrz na ich stronę czy maja, jak na stronie beda miec to i stacjonarnie powinni mieć. Ja nawet nie wiem czy 5.10.15 czy smyk ma ksiazeczki w asortymencie.

Hej!

My dziś też po szczepieniu. Kupiłam 5 w 1 i rota i prawie 500 zł. nie moje.
Michał waży 5905! :o (waga urodzeniowa 3230). Jest tylko na piersi. A mi czasem się wydaje, że w cycach pusto, a tu taka niespodzianka.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Piekna waga!! :) ja tez mam takie wrażenie czasami ze pusto w cycuchach, zobaczymy dzis ile przytyl przez miesiąc.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moją wysypało na brzuszku bo musiałam coś zjeść [emoji45] w piątek mamy szczepienie na rota czy ta wysypka może przeszkodzić? W pt ostateczny termin bo przespałam sprawę trochę z mojej winy trochę z winy lekarza [emoji18]

Dziewczyny moją wysypało na brzuszku bo musiałam coś zjeść [emoji45] w piątek mamy szczepienie na rota czy ta wysypka może przeszkodzić? W pt ostateczny termin bo przespałam sprawę trochę z mojej winy trochę z winy lekarza [emoji18]

Nie mam pojecia jak sie ma wysypka do szczepienia... ale wiem ze jak zaszczepisz pozniej to nic sie nie dzieje ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

a ta wysypka to na pewno alergiczna? bo mój własnie dostał potówek na brzuszku, mimo że leżał tylko w pampersie i koszulce na ramiączkach a wtedy szczepienia nie przekładają

reklama
Witajcie wrzesniowo [emoji4]
Asia28BK ja podobnie głupio jest mi karmić gdzieś na mieście jeżeli nie mam możliwości to daję butlę tak jak wczoraj właśnie byłam z mężem na meczu głpio mi było cyca wywalić więc butlę dostała ale no w centrum handlowym jak mam możliwość gdzieś usiąść w knajpie i się pozakrywac to nakarmię

a tu kilka fotek z chrztu
Piękne zdjęcia śliczna pamiatka

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry