reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

U nas po szczepieniu tez ok, dostal 5 w 1 i zoltaczke troszke plakal, ale babeczka zaraz go uspokoila, dobrze wiedZiała jak wziac i pobujac :) a za 2 tygodnie pneu i rota :)
Ja od rana znowu zaczelam plamic, chcialam isc dzis do gina zeby sprawdzil czy jest ok i nie chce znowu czekac tygodnia...a chce do swojego isc.
Jula a ile jesteś po porodzie?ja plamilam jeszcze w 7 tyg moja dr chciała mi dac zastrzyk na obkurczenie macicy ale przeszło samo

Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ratujcie mojej Poli ropieje oczko. Co robić? Walczymy z ciemieniuchą. Dzień dziś okropny cały dzień płacz. Dziś pierwszy raz jesteśmy sami z Polcia i Kacperkiem trochę się boję ale mój 8latek dzielnie pomaga[emoji3]oby noc była spokojna.co do karmienia dziś tylko butla. Pola nawet nie chciała cyca w tych nerwach. My szczepienie dopiero we wtorek. Szczepie 6-1 i rota mam nadzieję że będzie spokojna

My kładziemy raz na boku raz na wznak, a na brzuszku udało się może ze 3 razy :)

Moja budzi się w nocy max 3 razy ale w dzień jwst gorzej bo w domu to przysypia na pół h i się budzi i musze wychodzić z nią na dwór to wtedy spi po ok 3 h i tylko przerwy na jedzenie. Boję się co to będzie w zimę[emoji14]ale będę po woli przyzwyczajać do spania w domu

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

My kładziemy raz na boku raz na wznak, a na brzuszku udało się może ze 3 razy :)

Moja budzi się w nocy max 3 razy ale w dzień jwst gorzej bo w domu to przysypia na pół h i się budzi i musze wychodzić z nią na dwór to wtedy spi po ok 3 h i tylko przerwy na jedzenie. Boję się co to będzie w zimę[emoji14]ale będę po woli przyzwyczajać do spania w domu

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja Pola też tak ma w domu zero spania ale na dworze po 3h

reklama
Moja dzis nawet ladnie spi. Poszla spac ok 20.30, wstala o 2.30 i potem 5.30, teraz po jedzeniu nadal spi.
A mnie zlapal chyba wirus bostonski, ide do lekarza dzis. Dwa dni temu bol gardla i lamanie w kosciach, potem podniebienie jakies bolace z krostami, a wczoraj rano rece zaczely mnie piec i jakbu szpilki jtos wbijal i popoludniu stopy, ze ledwo xhodze i teraz swedza. GdzieniegdIe czerwona wysypka..m

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry