reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Kamejka ty chyba pisałaś ostatnio o tych pampersach z pomarańczowym misiem i białymi skrzydełkami, ja takie kupiłam właśnie w biedronce dzisiaj ale w rozmiarze 2 bo juz 1 są male chce teraz sprawdzić te dady bo do tej pory tylko pampers używałam a dady wychodzą jednak taniej więc jak się sprawdza to przy nich zostaniemy

Witajcie wtorkowo :)
My jutro wizyta u pediatry, zobaczymy ile Pucus mały wazy :D obstawiam ze ponad 6kg[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

My właśnie niedawno wróciliśmy od lekarza - Igor waży 6280g. Jest co nosić.....

Kamejka ty chyba pisałaś ostatnio o tych pampersach z pomarańczowym misiem i białymi skrzydełkami, ja takie kupiłam właśnie w biedronce dzisiaj ale w rozmiarze 2 bo juz 1 są male chce teraz sprawdzić te dady bo do tej pory tylko pampers używałam a dady wychodzą jednak taniej więc jak się sprawdza to przy nich zostaniemy

Powiem Ci, że nie mam żadnych zastrzeżeń do Dady. A z dziewczynkami tylko Pampersy miałam. Cienkie, chłonne, elastyczne. No i ta cena! Są połowę tańsze niż Pampersy. A my już 3 używamy.

Za nami szczepienia - Igor był mega grzeczny i dzielny. Prawie wcale nie płakał, choć pielęgniarka uprzedzała, że może, bo te szczepionki szczypią.... Super facet z tego mojego Synka!
I dawałam mu 6w1 i pneumokoki.

Może dziaselka swedza? ząbki wychodzą :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

To już by się ząbki zaczynały?

Wczoraj mały nie spał cały dzień a dziś śpi. Nocki od kilku dni mamy prawie dokładnie takie jakie mi są potrzebne, by nie zwariować :)

U mnie straszna nuda. Pogoda senna i zdecydowanie nie na spacery. I tak sobie siedze i nic mi się nie chce.. :baffled:

Ja też używam pieluch dada i według mnie są naprawdę dobre, a cena dużo niższa niż pampersów :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

To już by się ząbki zaczynały?

Wczoraj mały nie spał cały dzień a dziś śpi. Nocki od kilku dni mamy prawie dokładnie takie jakie mi są potrzebne, by nie zwariować :)

U mnie straszna nuda. Pogoda senna i zdecydowanie nie na spacery. I tak sobie siedze i nic mi się nie chce.. :baffled:
Może tak być ze nawet już ok 2 miesiąca pierwszy ząbek, moja siostrzenica ma prawie 3 miesiące i też ja dziaselka swedza ale nie chce gryzakow woli swoją dłoń[emoji14]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Flammie proszę nie narzekać bo niejedna z nas by się chciała trochę ponudzić;)

My dziś też byliśmy na szczepieniach, były 3 wkłucia + rotawirusy do wypicia, nie było źle. Mała oczywiście płakała ale szybciutko się uspokoiła i zaraz zasnęła :)

reklama
Do góry