Needi
Fanka BB :)
Aga ja mam 86 kg a plus mój wzrost to czasem czuję się jak facet. .Siedzę z maseczka na twarzy[emoji3] i czytam i czytam bo dawno mnie nie było. Dziewczyny nie przejmujcie się waga czy innymi rzeczami dot.wyglądu. Będzie dobrze wrócimy do formy. Pociesze Was ja jestem dość duża bo waze 95 kg niestety ale gdy patrze na moją Polę to mam to gdzieś. Jak widzę zmiany w niej każdego dnia to wiem że jestem szczesciara ze mam zdrowe dziecko A to że mam wielki tyłek i uda i brzuch wisi i jest sflaczaly odchodzi na inny plan. Będzie dobrze. Dziewczyny mam kłopot z karmieniem piersia. Mała się chyba nie najada. Chyba się poddam bo cały czas płacze jest niespokojna. Dziś zrobiłam test cały dzień Pola była na mm i była radosna i spokojna spała w dzień bez problemu. Moje piersi od rana od 10 zrobiły sie pelne dopiero o 18:30 więc chyba nie mam mleka to nie może być skok rozwojowy bo jesteśmy po 6 tygodniu. Jej jest chyba zbyt mało tego mleka.
Dziewczyny czy któraś z Was karmi tylko mm ? Sama nie wiem co robić czy się męczyć czy dac spokój i zostać tylko przy mm bije się z myślami i z tym że jak przejdę na mm to będę złą mamą bo karmienie piersia jest najlepsze dla dziecka.
Aga a może u Ciebie jest podobnie i dlatego maleństwo płaczę?
Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom
A co do karmienia to mleka zawsze jest tyle ile potrzebuje dziecko tylko że nie zobaczysz tego np odciagajac bo dziecko ssie mocniej. Ja często się zastanawiam czy mała się najada bo brzydko je i się pręży ale przecież jest pulpetem to musi się zajadać. Walcz o kp ale jeśli będziesz karmić mm to przecież też się nic nie stanie