reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie. Moj maly dal mi dzis pospac, spal 4 godziny, pozniej 3 i później 2, zasypial odrazu i mocno spal, zawsze z tym ma problem. U nas najpierw mega upal, a teraz zanosi sie na burze dlatego mnie tak caly dzien glowa boli :( my jutro mamy szczepienie i teraz nie wiem bo bede szczepic 5 w 1 rota i pneun. Myslicie ze lekarka bedzie chciala podac wszystko naraz? Bo troche sie boje tyle wirusow naraz..a podobno na rota jest doustnie, to prawda? Jak wasze dzieci zniosly szczepienia? Byly marudne albo miały goraczke?

Iwonaimaja, super zdjecia!! :)

Jejku jaka ja mam dzis marude w domu. Pierwszy raz od bardzo dawna nie wiem czego chce :(

Do tego ma teraz nowa zabawe - pcha piastke do buzi i oblizuje. Dla mnie to zmyłka, bo nie wiem kiedy jest faktycznie głodny (pare razy przygotowałam porcje mm na nic, cyca tez nie chcial), a on prawie caly czas ta piastka sie bawi :)
Może dziaselka swedza? ząbki wychodzą :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwonaimaja super fotki :)

Ja publicznie też nie karmię, zawsze mam ze sobą mleczko moje odciągnięte - na każdym spacerze i wszędzie jak idę gdzieś gdzie nie będę mogła swobodnie nakarmić piersią. Początkowo miałam problem z utrzymaniem temperatury mleka bo używałam termoopakowania Canopol styropianowego. I to wcale ciepła nie trzymało. Więc teraz kupiłam podgrzewacz żelowy Lovi i jest super, sprawdza się w 100% więc jak coś to polecam :)

Ja właśnie jak odciagam to pozniej nie bardzo wiem jak przetrzymywac mleko, w domu wiadomo ze w lodowce.. na zewnatrz wychodzę i nie wiem kiedy maly wypije to tez by sie przydało w czyms zimnym, a później jak podgrzać? Cwaniak mi zimnego nie wypije..

Flammie, moze daj smoka?

czy Wasze dzieci tez juz gaworza?

Gaworza czy głużą? Bo teraz jest etap gluzenia kochana :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam,
ja też mam ciałko nie takie jak przed ciążą, niby zostały mi 4 kg do wagi z przed ciąży ale jak na razie nie mieszczę się w żadne spodnie :/ moje uda są niestety dużo większe, ale myślę, że do kolejnego lata będziemy w swoich wymarzonych sylwetach :D

odnośnie tego trądziku co moja mała ma, są to pryszczyki z białymi końcówkami ( głównie są to policzki i bródka) , po nocy w chłodniejszy dzień bledsze, a kiedy jest cieplej, lub się złości robią się bardzo czerwone place wkoło tych pryszczyków. Byłam z nią wczoraj u Pani dermatolog, która potwierdziła trądzik, przepisała nam maść, żeby zminimalizować wypryski, bo jak stwierdziła, że przy większym nieleczonym trądziku mogą pozostać blizny... brrr..a tego nie chce bardzo. Mam nadzieję, że po maściach nam się wszystko ładnie podgoi :)

Do góry