reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Kamejka ty chyba pisałaś ostatnio o tych pampersach z pomarańczowym misiem i białymi skrzydełkami, ja takie kupiłam właśnie w biedronce dzisiaj ale w rozmiarze 2 bo juz 1 są male chce teraz sprawdzić te dady bo do tej pory tylko pampers używałam a dady wychodzą jednak taniej więc jak się sprawdza to przy nich zostaniemy

Witajcie wtorkowo :)
My jutro wizyta u pediatry, zobaczymy ile Pucus mały wazy :D obstawiam ze ponad 6kg[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

My właśnie niedawno wróciliśmy od lekarza - Igor waży 6280g. Jest co nosić.....

Kamejka ty chyba pisałaś ostatnio o tych pampersach z pomarańczowym misiem i białymi skrzydełkami, ja takie kupiłam właśnie w biedronce dzisiaj ale w rozmiarze 2 bo juz 1 są male chce teraz sprawdzić te dady bo do tej pory tylko pampers używałam a dady wychodzą jednak taniej więc jak się sprawdza to przy nich zostaniemy

Powiem Ci, że nie mam żadnych zastrzeżeń do Dady. A z dziewczynkami tylko Pampersy miałam. Cienkie, chłonne, elastyczne. No i ta cena! Są połowę tańsze niż Pampersy. A my już 3 używamy.

Za nami szczepienia - Igor był mega grzeczny i dzielny. Prawie wcale nie płakał, choć pielęgniarka uprzedzała, że może, bo te szczepionki szczypią.... Super facet z tego mojego Synka!
I dawałam mu 6w1 i pneumokoki.

Może dziaselka swedza? ząbki wychodzą :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

To już by się ząbki zaczynały?

Wczoraj mały nie spał cały dzień a dziś śpi. Nocki od kilku dni mamy prawie dokładnie takie jakie mi są potrzebne, by nie zwariować :)

U mnie straszna nuda. Pogoda senna i zdecydowanie nie na spacery. I tak sobie siedze i nic mi się nie chce.. :baffled:

Ja też używam pieluch dada i według mnie są naprawdę dobre, a cena dużo niższa niż pampersów :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

To już by się ząbki zaczynały?

Wczoraj mały nie spał cały dzień a dziś śpi. Nocki od kilku dni mamy prawie dokładnie takie jakie mi są potrzebne, by nie zwariować :)

U mnie straszna nuda. Pogoda senna i zdecydowanie nie na spacery. I tak sobie siedze i nic mi się nie chce.. :baffled:
Może tak być ze nawet już ok 2 miesiąca pierwszy ząbek, moja siostrzenica ma prawie 3 miesiące i też ja dziaselka swedza ale nie chce gryzakow woli swoją dłoń[emoji14]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Flammie proszę nie narzekać bo niejedna z nas by się chciała trochę ponudzić;)

My dziś też byliśmy na szczepieniach, były 3 wkłucia + rotawirusy do wypicia, nie było źle. Mała oczywiście płakała ale szybciutko się uspokoiła i zaraz zasnęła :)

reklama
Do góry