i u nas uśmiechy są ale wczoraj pani neonatolog zauważyła że mała jeszcze nie zwraca na nas uwagi niby ma jeszcze czas bo z 37t jest ale mamy na to uwagę zwrócić
kazała też skontrolować się u okulisty
nareszcie zasnęła i to w wózku więc i ja się położę bo nie wiem jaka mnie noc czeka
Nasza mała też nie zwraca na nas jeszcze uwagi, zresztą ogólnie na nic, nie wodzi wzrokiem za przedmiotami a jak patrzy to jakos w dal takim hmm tępym wzrokiem i nie wiadomo co obserwuje. A ile Twoja ma? Nasza niecałe 5 tygodni.
Dlaczego mąż się nie zgadza na chustę?? Na całym świecie kobiety jej używają..... Ja sobie chwalę....
Trzymam kciuki, oby spał jak najdłużej :-)
U nas dni mijają dobrze, mały jest spokojny i grzeczny. Ale po południu włącza sie płacz. No ewidentnie kolka. Zaczyna ok 16:30-17 i do 19-20 płacze, wygina się, a jak śpi to tylko u mnie na rękach..... A i tak płacze przez sen. No i tu u mnie sprawdza się chusta - bez niej nie mogłabym nawet dziewczynkom kolacji zrobić.
Bo ja jak samotna matka - M. całymi dniami nie ma w domu. Brak słów. Na szczęście jest Tesco i e-zakupy. Bo do sklepu mam daleko, jak idę, to tylko po drobiazgi i bardziej jako spacer to traktuje niż zakupy.....
No jest ciężko, ale nie dlatego, że mały coś nie halo, tylko ja jestem z trójką dzieci i domem zupełnie sama....... :-(
A czemu męża nie ma tyle w domu? Tak dużo pracuje? Zakupy to chociaż mógłby zrobić, markety do późna sa czynne... Też kiedyś korzystałam z e-zakupów w Tesco, ale mi z zakupami tam trochę schodziło i też trzeba jeszcze na to poświęcić czas.