Hej Dziewczyny! Nie mam sily nadrabiac wszystkich postow. Zuzia ma sie dobrze, to juz tydzien karmie piersia, nawal pojawil sie u mnie w 3 dobie. Mala jest slodziutka i w nocy przesypia nawet 5godzin jednym ciagiem. Wczoraj zdjeli mi szwy, zostalo jeszcze pare rozpusczalnych. Ogolnie czuje sie super. Tylko walcze z tym nawalem...
reklama
aleksandra1
Fanka BB :)
1 marny centymetr. Nie wiem czy jakiś masaż czy co pomoże... Na razie czekamy
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila
Witam!
lillylove, Gutka, Asia, Aleksandra - kciuki zaciskam!!
Lucky, Lizzy - cudownie!!!!!!!!!!
Agula, Aga, Julka, Flammie, Needi, Taq, Panna Migotka - ja przy Nikodemie używałam na kolki ( jeżeli to już kolki) tych niemieckich kropli, o których piszecie Sab Simplex - bardzo dobre! Było dużo lepiej! Podaje się je przed każdym karmieniem, nie tylko przed tym, po którym najczęściej się dziecko pręży i płacze. Widzę, że mleko zmieniacie, to ok. Mój Nikodem też miał mega zaparcia. Nam pomagała też suszarka. I to mleko Hipp Combiotik, o którym pisała Paula też jest ponoć dobre, na problemy z brzuszkiem. Ściskam Was, bo na pewno jest Wam ciężko
Needi, chyba właśnie od trzeciego.
Lizzy, Ilona - fajne spotkanie na porodówce
Fazerkam, też myślałam, że może mam mniej. Arek mi kupił karmi, przy Mikołaju się sprawdzało, odgazował mi i wypiłam, a już po nim karmiąc jednym cyckiem z drugiego się lało. Coś chyba poskutkowało.
Wmazur - współczuję
Pauladabro - Przytulam do serducha!! To minie. Główka do góry, nauczycie się siebie, musi minąć trochę czasu... A! Mnie też tak boli kręgosłup!!
Giulia, nawał minie Moja też tak potrafi spać, pytałam położnej czy to normalne, mówiła, że jak ciągle tak nie jest to ok, a u nas róznie, bo potrafi w dzień co półtorej godziny, zwłaszcza teraz, jak jest tak gorąco.
lillylove, Gutka, Asia, Aleksandra - kciuki zaciskam!!
Lucky, Lizzy - cudownie!!!!!!!!!!
Agula, Aga, Julka, Flammie, Needi, Taq, Panna Migotka - ja przy Nikodemie używałam na kolki ( jeżeli to już kolki) tych niemieckich kropli, o których piszecie Sab Simplex - bardzo dobre! Było dużo lepiej! Podaje się je przed każdym karmieniem, nie tylko przed tym, po którym najczęściej się dziecko pręży i płacze. Widzę, że mleko zmieniacie, to ok. Mój Nikodem też miał mega zaparcia. Nam pomagała też suszarka. I to mleko Hipp Combiotik, o którym pisała Paula też jest ponoć dobre, na problemy z brzuszkiem. Ściskam Was, bo na pewno jest Wam ciężko
Needi, chyba właśnie od trzeciego.
Lizzy, Ilona - fajne spotkanie na porodówce
Fazerkam, też myślałam, że może mam mniej. Arek mi kupił karmi, przy Mikołaju się sprawdzało, odgazował mi i wypiłam, a już po nim karmiąc jednym cyckiem z drugiego się lało. Coś chyba poskutkowało.
Wmazur - współczuję
Pauladabro - Przytulam do serducha!! To minie. Główka do góry, nauczycie się siebie, musi minąć trochę czasu... A! Mnie też tak boli kręgosłup!!
Giulia, nawał minie Moja też tak potrafi spać, pytałam położnej czy to normalne, mówiła, że jak ciągle tak nie jest to ok, a u nas róznie, bo potrafi w dzień co półtorej godziny, zwłaszcza teraz, jak jest tak gorąco.
Needi
Też się zgłaszam podczas karmienia.
Co dovtych kropli to była położna i powiedziała żebym dawała trochę, że mamy dają przed trzecim tygodniem. To daję ale spektakularnej poprawy jeszcze nie widzę.
Wczoraj długo byliśmy na dworze, oczywiscie ze smokiem w buzi. Było super. Jakbym z więzienia uciekła.
Co dovtych kropli to była położna i powiedziała żebym dawała trochę, że mamy dają przed trzecim tygodniem. To daję ale spektakularnej poprawy jeszcze nie widzę.
Wczoraj długo byliśmy na dworze, oczywiscie ze smokiem w buzi. Było super. Jakbym z więzienia uciekła.
paula_dabro
I ja sie melduje podczas karmienia. Moj maly ma problem zeby wydusic kupe...na to tez pomoga te kropelki?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Ja juz sama nie wiem z czym mój ma problem, i do tego w nocy. Całe noce nie śpię, bo Miś przysypia na pół godziny. A potem złości się jak opętany.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom