reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej Dziewczyny! Nie mam sily nadrabiac wszystkich postow. Zuzia ma sie dobrze, to juz tydzien:) karmie piersia, nawal pojawil sie u mnie w 3 dobie. Mala jest slodziutka i w nocy przesypia nawet 5godzin jednym ciagiem. Wczoraj zdjeli mi szwy, zostalo jeszcze pare rozpusczalnych. Ogolnie czuje sie super. Tylko walcze z tym nawalem...

reklama
Witam!

lillylove, Gutka, Asia, Aleksandra - kciuki zaciskam!!

Lucky, Lizzy - cudownie!!!!!!!!!! :) :) :)
Agula, Aga, Julka, Flammie, Needi, Taq, Panna Migotka - ja przy Nikodemie używałam na kolki ( jeżeli to już kolki) tych niemieckich kropli, o których piszecie Sab Simplex - bardzo dobre! Było dużo lepiej! Podaje się je przed każdym karmieniem, nie tylko przed tym, po którym najczęściej się dziecko pręży i płacze. Widzę, że mleko zmieniacie, to ok. Mój Nikodem też miał mega zaparcia. Nam pomagała też suszarka. I to mleko Hipp Combiotik, o którym pisała Paula też jest ponoć dobre, na problemy z brzuszkiem. Ściskam Was, bo na pewno jest Wam ciężko :(
Needi, chyba właśnie od trzeciego.
Lizzy, Ilona - fajne spotkanie na porodówce :D
Fazerkam, też myślałam, że może mam mniej. Arek mi kupił karmi, przy Mikołaju się sprawdzało, odgazował mi i wypiłam, a już po nim karmiąc jednym cyckiem z drugiego się lało. Coś chyba poskutkowało.
Wmazur - współczuję :(
Pauladabro - Przytulam do serducha!! To minie. Główka do góry, nauczycie się siebie, musi minąć trochę czasu... A! Mnie też tak boli kręgosłup!!
Giulia, nawał minie :) Moja też tak potrafi spać, pytałam położnej czy to normalne, mówiła, że jak ciągle tak nie jest to ok, a u nas róznie, bo potrafi w dzień co półtorej godziny, zwłaszcza teraz, jak jest tak gorąco.

witam 100 lat mnie znowu nie było ...ale teraz już gra -kompa swojego mam więc bede czesciej zaglądać...
Co tam...????? oj cięzko bedzie nadrobić

Jeju to niesamowite ze do niedawna wszystkie jeszcze bylysmy w dwupakach a teraz juz czesc z nas ma swoje bobaski obok, a druga czesc jest juz tuz tuz przed porodem (wkoncu lipiec sie konczy;)). Takie zlote mysli przy karmieniu;)

Też się zgłaszam podczas karmienia.

Co dovtych kropli to była położna i powiedziała żebym dawała trochę, że mamy dają przed trzecim tygodniem. To daję ale spektakularnej poprawy jeszcze nie widzę.

Wczoraj długo byliśmy na dworze, oczywiscie ze smokiem w buzi. Było super. Jakbym z więzienia uciekła.

reklama
Do góry