reklama
Kaskaw
Fanka BB :)
Needi, u mnie tez suszarka byla zbawieniem! Az sie biedna spalila )
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Asia28BK,Iwona35,madziolina,gutka,wmazur1988,dariazgr,Ilona2710,
luckyjuly2016,piczkowa,,Kkasiulka,,Qretka,Lizzy,olcia9250,giuliaa,aleksandra1,BasiaJulia,,Mendoza813,lilylove,ruda@91,,Kamcia2810,Julka89.89 (może już jutro;-)
tylko 21 ;-)
luckyjuly2016,piczkowa,,Kkasiulka,,Qretka,Lizzy,olcia9250,giuliaa,aleksandra1,BasiaJulia,,Mendoza813,lilylove,ruda@91,,Kamcia2810,Julka89.89 (może już jutro;-)
tylko 21 ;-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ee to i tak myslalam, ze jest nas mniej 21-to sporo
Asia28BK,Iwona35,madziolina,gutka,wmazur1988,dariazgr,Ilona2710,
tylko 21 ;-)
To nie jest zle od razu czuje sie lepiej
wmazur1988
Ja do terminu 4dni i nic nie pomaga ani Tarzan ani porządki w domu[emoji58]Pije napar z liści malin,łykam wiesiołka,mam duzo ruchu sprzątam ,pieke,gotuje ostatnio pielilam ogródek i kosilam trawnik i noc chyba obale te wszystkie teorie he he[emoji12] Jutro wizyta u położnej mam nadzieje ,ze juz ostatnia [emoji4]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
fazerkamm
Hej dziewuszki
Kurka staram sie jak moge byc na bieżąco ale nie wychodzi mi :/ tyle na glowie jest przy dwojce, do tego dom, obiady itp, nie wiem czasami w co rece wsadzic... starszak oststnio na bajkach pol dnia leci i mam wyrzuty sumienia.
Flammie jak sobie ciumka tylko tzn ze traktuje cyca jak smoka, jak widać takie dluzsze ppruszanie się szczeka to wtedy je
Po jakim czasie od urodzenia maluszka zaczeliscie przyjmowac gosci??
Tescie oburzeni u mnie ze moga przyjechać ale maja zakaz brania malego na rece i go callowania.. cale szczęście to nie ja rozmawialam tylko mezus.. tylko słyszałam jak maz w końcu mowi do teściowej "jak Ci się nie podoba, to przyjedz za dwa miesiące wtedy potrzymasz na rekach"[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurka staram sie jak moge byc na bieżąco ale nie wychodzi mi :/ tyle na glowie jest przy dwojce, do tego dom, obiady itp, nie wiem czasami w co rece wsadzic... starszak oststnio na bajkach pol dnia leci i mam wyrzuty sumienia.
Flammie jak sobie ciumka tylko tzn ze traktuje cyca jak smoka, jak widać takie dluzsze ppruszanie się szczeka to wtedy je
Tescie oburzeni u mnie ze moga przyjechać ale maja zakaz brania malego na rece i go callowania.. cale szczęście to nie ja rozmawialam tylko mezus.. tylko słyszałam jak maz w końcu mowi do teściowej "jak Ci się nie podoba, to przyjedz za dwa miesiące wtedy potrzymasz na rekach"[emoji14]
Needi
Mnie uczyli że w ciągu powiedzmy pół godziny ssania 15 min powinien jeść. Ja Trochę daję poprostu pociumciać. Widzę że potrzebuje, a to że leci mleko to inna sprawa.No wlasnie, jak poznac ze dziecko sie pociesza cycem od tego, ze jest glodne?
Pewnie od intensywnosci ssania bo zauwazylam ze czasem wola by sobie potem tylko lezec z cycem w buzi..
Ale tez skad wiedziec ze sie najada?
Ja teraz szybko, życie już toczy się w miarę normalnie. Maja i tak przesypia większość wizyt ale cała najbliższa rodzina już ją widziała... oprócz jednego dziadka bo jest zasmarkany.Hej dziewuszki
reklama
fazerkamm
Needi i normalnie brali na rece itp?
Do sklepow tez juz chodzisz?
Kurka ja jakos sie boje co chwile slyszy się o jakis chorubskach i boje sie ze gdzies cos zlapiemy :/ :/
Do sklepow tez juz chodzisz?
Kurka ja jakos sie boje co chwile slyszy się o jakis chorubskach i boje sie ze gdzies cos zlapiemy :/ :/