reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Moje słoneczko dzis w nocy był bardzo grzeczny więc ja wyspana[emoji3]
Właśnie wcinam śniadanie i mam taką ochotę na kawe

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny

Widzę że dyskusje toczą się tu całą dobę. Ku..a ja co godzinę się dziś budziłam. A jak już się obudziłam to szłam na siusiu. Myślałam że kogoś zabiję.

Julita też się zastanawiałam czy by tym razem nie pić sobie jakiejś cienkiej kawki Ale wyczytałam że niemowlaki ciężko wydalaja kofeine i zalega... jak Martynka była maleńka to życie za kawę w tym niewyspaniu.

Kurcze dziewczyny mam pytanie, czy wody płodowe mogą sączyć się partiami? Jakieś pół godziny temu poszłam do łazienki, wysikałam się i jak wstałam to poleciała ze mnie woda, nie było tego dużo ale trochę po nogach poleciało, może pół szklanki i nie wiem co to było. Właściwie woda bez zapachu i nie wiem co robić? Jechać na ip czy czekać :( wykończy mnie ta końcówka ciąży
Ilona jak tam? Jesli to były wody to niedługo coś powinno się zacząć.

Dziendobry
Ciekawe jak tam Ilonka
Dobrze ze pojechałaś bo lepiej byc pod obserwacja

U mnie ciężka noc, ciagle sie budziłam, duszno mi, a okno otwarte i temperatura sporo spadła
I puchne, ojoj, ale narzekam [emoji51]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witaaajcie!!! :D

Mi nadal odchodzi czop :D nic nowego i tak czekam na akcje a przy okazji mam megaaa stresa. Wiem, ze trzeba myslec o finale, ale ja mam jakąś blokade w czaszce. Jeszcze niczego sie tak nie bałam.

Tez ponarzekałam :D czekam u Was na dzidziolki!

Ja raczej dobrze sypiam. Dzisiaj Tarzan mnie w nocy obudził i nie mogłam potem już zasnąć :)
Ja to czekam na jakieś oznaki zbliżającego się porodu bo ani czop ani wody mi nie odchodzą... nie puchnę ... skurczy brak... Jak w 35 tc szalał i pchał się na świat to teraz się chyba za bardzo zadomowił:)

reklama
Do góry