reklama
Kaskaw
Fanka BB :)
To mamy na dzisiaj dwumie kandydatki. Taq i Ilonke. Trzymam kciuki !.
Na bezdennosc cierpimy dziewczyny
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Na bezdennosc cierpimy dziewczyny
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Moje słoneczko dzis w nocy był bardzo grzeczny więc ja wyspana[emoji3]
Właśnie wcinam śniadanie i mam taką ochotę na kawe
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie wcinam śniadanie i mam taką ochotę na kawe
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Needi
Cześć dziewczyny
Widzę że dyskusje toczą się tu całą dobę. Ku..a ja co godzinę się dziś budziłam. A jak już się obudziłam to szłam na siusiu. Myślałam że kogoś zabiję.
Julita też się zastanawiałam czy by tym razem nie pić sobie jakiejś cienkiej kawki Ale wyczytałam że niemowlaki ciężko wydalaja kofeine i zalega... jak Martynka była maleńka to życie za kawę w tym niewyspaniu.
Widzę że dyskusje toczą się tu całą dobę. Ku..a ja co godzinę się dziś budziłam. A jak już się obudziłam to szłam na siusiu. Myślałam że kogoś zabiję.
Julita też się zastanawiałam czy by tym razem nie pić sobie jakiejś cienkiej kawki Ale wyczytałam że niemowlaki ciężko wydalaja kofeine i zalega... jak Martynka była maleńka to życie za kawę w tym niewyspaniu.
Ilona jak tam? Jesli to były wody to niedługo coś powinno się zacząć.Kurcze dziewczyny mam pytanie, czy wody płodowe mogą sączyć się partiami? Jakieś pół godziny temu poszłam do łazienki, wysikałam się i jak wstałam to poleciała ze mnie woda, nie było tego dużo ale trochę po nogach poleciało, może pół szklanki i nie wiem co to było. Właściwie woda bez zapachu i nie wiem co robić? Jechać na ip czy czekać wykończy mnie ta końcówka ciąży
LuckyJuly2016
Dziendobry
Ciekawe jak tam Ilonka
Dobrze ze pojechałaś bo lepiej byc pod obserwacja
U mnie ciężka noc, ciagle sie budziłam, duszno mi, a okno otwarte i temperatura sporo spadła
I puchne, ojoj, ale narzekam [emoji51]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ciekawe jak tam Ilonka
Dobrze ze pojechałaś bo lepiej byc pod obserwacja
U mnie ciężka noc, ciagle sie budziłam, duszno mi, a okno otwarte i temperatura sporo spadła
I puchne, ojoj, ale narzekam [emoji51]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Witaaajcie!!!
Mi nadal odchodzi czop nic nowego i tak czekam na akcje a przy okazji mam megaaa stresa. Wiem, ze trzeba myslec o finale, ale ja mam jakąś blokade w czaszce. Jeszcze niczego sie tak nie bałam.
Tez ponarzekałam czekam u Was na dzidziolki!
Mi nadal odchodzi czop nic nowego i tak czekam na akcje a przy okazji mam megaaa stresa. Wiem, ze trzeba myslec o finale, ale ja mam jakąś blokade w czaszce. Jeszcze niczego sie tak nie bałam.
Tez ponarzekałam czekam u Was na dzidziolki!
Ja raczej dobrze sypiam. Dzisiaj Tarzan mnie w nocy obudził i nie mogłam potem już zasnąć
Ja to czekam na jakieś oznaki zbliżającego się porodu bo ani czop ani wody mi nie odchodzą... nie puchnę ... skurczy brak... Jak w 35 tc szalał i pchał się na świat to teraz się chyba za bardzo zadomowił
Ja to czekam na jakieś oznaki zbliżającego się porodu bo ani czop ani wody mi nie odchodzą... nie puchnę ... skurczy brak... Jak w 35 tc szalał i pchał się na świat to teraz się chyba za bardzo zadomowił
reklama
cześć dziewczyny już po obchodzie i dowiedziałam się tyle że to nie były wody ale zostaję do jutra na obserwacji. W nocy już nic ze mnie nie leciało. Prawie w ogóle nie spałam tak mnie bolą pachwiny. Robili mi wczoraj USG i ilość wód była prawidłowa. Ktg wczoraj i dziś było ok. Ale chcę już do domu