reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Nadrobiłam cały dzien, troche naprodukowalyscie [emoji6]
Ale nie mam siły odpisać, dzis byłam cały dzien na nogach, teraz jeszcze grilla i padam, kręgosłup boli

Tylko Ilonie napisze ze ja bym pojechała na IP, bedziesz spokojniejsza, bez paniki ale tam sprawdza i bedziesz wiedzieć co sie dzieje [emoji106]
Spokojnej nocy wszystkim

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Pojechałam na tą ip i oczywiście zostawili mnie na obserwacji. Wód jest jeszcze dużo i póki co nie zapowiada się na poród bo wszystko pozamykane. W zasadzie to nie powiedzieli czy to byly wody. Także czekam do 8 na obchód

Pojechałam na tą ip i oczywiście zostawili mnie na obserwacji. Wód jest jeszcze dużo i póki co nie zapowiada się na poród bo wszystko pozamykane. W zasadzie to nie powiedzieli czy to byly wody. Także czekam do 8 na obchód
Czekamy razem z Tobą. Jezeli to wody to itak predzej czy pozniej akcja powinna sie rozkrecic ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze lepiej dmuchać na zimne :):) Daj znać po obchodzie co i jak :)
Lila taaaak, rozkręcił się całe szczęście ale takiego stracha jeszcze nie miałam... :(

reklama
Kurcze dziewczyny mam pytanie, czy wody płodowe mogą sączyć się partiami? Jakieś pół godziny temu poszłam do łazienki, wysikałam się i jak wstałam to poleciała ze mnie woda, nie było tego dużo ale trochę po nogach poleciało, może pół szklanki i nie wiem co to było. Właściwie woda bez zapachu i nie wiem co robić? Jechać na ip czy czekać :( wykończy mnie ta końcówka ciąży
doczytałam już i bardzo dobrze że pojechałaś, lepiej dmuchać na zimne niżby miało się coś dziać, czekamy na wieści jakia będzie decyzja lekarza

Do góry