reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Nadrobiłam cały dzien, troche naprodukowalyscie [emoji6]
Ale nie mam siły odpisać, dzis byłam cały dzien na nogach, teraz jeszcze grilla i padam, kręgosłup boli

Tylko Ilonie napisze ze ja bym pojechała na IP, bedziesz spokojniejsza, bez paniki ale tam sprawdza i bedziesz wiedzieć co sie dzieje [emoji106]
Spokojnej nocy wszystkim

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Pojechałam na tą ip i oczywiście zostawili mnie na obserwacji. Wód jest jeszcze dużo i póki co nie zapowiada się na poród bo wszystko pozamykane. W zasadzie to nie powiedzieli czy to byly wody. Także czekam do 8 na obchód

Pojechałam na tą ip i oczywiście zostawili mnie na obserwacji. Wód jest jeszcze dużo i póki co nie zapowiada się na poród bo wszystko pozamykane. W zasadzie to nie powiedzieli czy to byly wody. Także czekam do 8 na obchód
Czekamy razem z Tobą. Jezeli to wody to itak predzej czy pozniej akcja powinna sie rozkrecic ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze lepiej dmuchać na zimne :):) Daj znać po obchodzie co i jak :)
Lila taaaak, rozkręcił się całe szczęście ale takiego stracha jeszcze nie miałam... :(

reklama
Kurcze dziewczyny mam pytanie, czy wody płodowe mogą sączyć się partiami? Jakieś pół godziny temu poszłam do łazienki, wysikałam się i jak wstałam to poleciała ze mnie woda, nie było tego dużo ale trochę po nogach poleciało, może pół szklanki i nie wiem co to było. Właściwie woda bez zapachu i nie wiem co robić? Jechać na ip czy czekać :( wykończy mnie ta końcówka ciąży
doczytałam już i bardzo dobrze że pojechałaś, lepiej dmuchać na zimne niżby miało się coś dziać, czekamy na wieści jakia będzie decyzja lekarza

Do góry