reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
hej dziewczyny narazie nawet nie staram się Was nadrobić, widzę że worek z bobaskami pomału się sypie.
W tej chwili tata robi za nianie a ja dorwałam się do kompa.
U nas ciągle jeszcze bajzel poporodowy, dzień za krótki.
Z małym na szczęście oki gorzej zemną.
Zainfekowała mi się rana po cc i najpierw zaczęło ropieć a teraz prawie całe cięcie się rozeszło, mam dziurę w głąb na jakieś 2 cm, masakrycznie to wygląda, mam silny antybiotyk ale niewiem jak i kiedy się to zagoi :baffled:
Pozdrawiam wszystkie oczekujące i rozpakowane.
o kurcza alina a czemu ci się ta rana rozeszła?

hej dziewczyny narazie nawet nie staram się Was nadrobić, widzę że worek z bobaskami pomału się sypie.
Zainfekowała mi się rana po cc i najpierw zaczęło ropieć a teraz prawie całe cięcie się rozeszło, mam dziurę w głąb na jakieś 2 cm, masakrycznie to wygląda, mam silny antybiotyk ale niewiem jak i kiedy się to zagoi :baffled:
Jeju strasznie brzmi. Współczuję. Mały śpi czy czuwa i tata go zagaduje?

No właśnie nikt się w lipcu jeszcze nie rozpakował. Co czekamy na 7go aż będzie planowana cesarka?:p

Ogólnie cisza trochę.

Idę spać bo strasznie mi się chce od wczoraj. Pewnie ciśnienie przez te deszcze.
Dobrej nocy;)

o jeju współczuje... będą to naprawiać?

Alinka! Ojejku! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka. A powiedz mi kiedy miałaś cc? Karmisz piersią? Pytam bo ja też po cc. U mnie laktacja słaba ale ją stymuluje cały czas.

Mój Ksawerek jutro będzie miał tydzień:)
mówię wam jaki on jest kochany, faktycznie jestem niewyspana bo dziś spałam 4 godziny ale on jest tak cudny ze tego zmęczenia senności aż tak nie odczuwam
może dziś będzie lepiej bo w dzień wiecej się rozglądał:)

No i juyro ma być chłodniej

reklama
Ciekawe która rozwiąże lipcowy worek :D
U nas na razie grzmi ale temperatura milutko spadła i w końcu jest czym oddychać. Miałam poprasować aleeee nie chce mi się :p
Byliśmy dziś z Szymkiem w salonie zabaw koło 18 ale tam to chyba z 40 stopni było :/ ale Młodemu nawet taka temperatura nie przeszkadza i szalał jak zawsze :) W ogóle ten dzień tak szybko zleciał, że nawet nie wiem kiedy

Do góry