reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć;-)
dopiero teraz wstałam po tych wieczornych emocjach,ale mi ich szkodaaaaaaaaaa;-(

dziewczyny wszystko w swoim czasie,cieszcie się ostatnimi dniami z brzuszkami;-)i szukajcie pozytywnych stron;-)
mnie jakoś niespecjalnie się ciągnie,raczej leci dzień za dniem i tylko wymyślam co tu zrobić,gdzie pojechać zanim na jakiś czas 'będę poza obiegiem' ;-)

Julita masz już wózek??? ja dzisiaj odbieram,wkońcu!!po 9 tygodniach czekania;-/

Witajcie dziewczynki
całą noc śniła mi się nasz drużyna,, zwłaszcza Pazdan, ehhhhhhh szkoda mi chłopaków mieli tym razem po prostu mniej szczęścia niż rywale:( a jak udzielali wywiadów po meczu to aż mi się płakać chciało, zasłużyli na półfinał. Wg dawnych zasad Euro po tylu meczach już by w nich byli..

Zaczynamy nasz miesiąc :) W nocy obudziły mnie takie skurcze że omg, cały poród mi się przypomniał w jednej chwili, do rana przeszło ale kręgosłup dalej boli - i tu użyję popularnego słowa na dziś- jak cholera ;)

No i mamy LIPIEC :)

Agula, kolejni świetni pracownicy służby zdrowia :/ Tylko szkoda nas, pacjentów :/
No Madziolina, ja też mam dwójkę w domu, gdyby się coś zaczęło wcześniej. Jak coś to Arek po moją mamę skoczy, na szczęście mieszka dość blisko.
Kaskaw - super, że wychodzicie :)
Nieufna, ale ten masaż? Może bez tego się uda...Życzę by się poukładało po Twojej myśli!

Szkoda tego wczorajszego meczu...Smutno :(

W której dobie po cc wychodzi się do domu( jeśli jest wszystko ok)? W 4 ???
Ile po cc miałyście ściągane szwy???Tydzień po? Dobrze pamiętam?

W której dobie po cc wychodzi się do domu( jeśli jest wszystko ok)? W 4 ???
Ile po cc miałyście ściągane szwy???Tydzień po? Dobrze pamiętam?[/QUOTE]

Ja urodziłam córkę w sobote a we wtorek wyszłam, szwy po 8 dniach zdejmowane mialam

reklama
Do góry