reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka, ja! Niby noc przespałam, ale coś mnie głowa ćmi, kawę piję właśnie :/ Prać miałam, ale chmury czarne na zmianę ze słońcem, nic mi się nie chce :/

Jejku, tak mnie boli krocze i pachwina w prawej nodze, że już nie wiem, jak siedzieć!! I to już któryś dzień :/

Ja mam wyjęty materac przykryty prześcieradłem, które zmienię zanim położę tam Michasia. Wózek wyprany też już czeka. Ale pamiętam, że jak kupiłam nowy dla Szymka to długo go wietrzyłam bo smierdział nowością :/ zresztą tak samo materac

A co do rodzenia to nie mogę urodzić w ten weekend bo nie mamy z kim Szymka zostawić. Moja cała rodzinka jedzie na wesele a teściowie jadą do swojej rodzinki w odwiedziny. I takim sposobem zostaliśmy na weekend bez samochodu i osób do ewentualnej opieki nad Młodym... Dlatego nie rodzimy na wekend

Julka, ja spałam trzy godziny i w ogóle mi się nie chce spać.
Mój syn mnie wczoraj zaskoczył, mąż był cały dzień w pracy, młody miał o 15 mecz swojego klubu i nie pojechał, bo .... nie chciał mnie zostawiać samej ....
Matko jaki kochany ten Twój syn! Az sie wzruszylam.. Chyba bym go zacalowala..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie materac wietrzylam i wypralam ta cala nakladke na niego, ale lezy na nim wszystko - kocyki, ochraniacze, podusie, prześcieradła lacznie z fotelikiem wiec przygotowane nic nie jest. Jeszcze poscieli nie wietrzylsm ale i tak narazie nie bede uzywac tylko poskladam ja i poloze u dolu lozeczka, ale szczerze jeszcze nie wiem kiedy to zrobie :) wozek wietrzy sie od dwoch tygodni. Ja nie moge rodzic do wtorku bo moj lekarz wraca w pon wieczorem z urlopu :p

reklama
Ja mam wyjęty materac przykryty prześcieradłem, które zmienię zanim położę tam Michasia. Wózek wyprany też już czeka. Ale pamiętam, że jak kupiłam nowy dla Szymka to długo go wietrzyłam bo smierdział nowością :/ zresztą tak samo materac
Aż sprawdziłam swój materacyk. Nic nie czuć, więc plan jest taki, że jak będę w szpitalu to mama moja wszystko przygotuje ;)

Do góry