reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Doris kciuki. Ja nie moge juz spac. Mam okropne uczucie parcia glowka na szyjke, pęcherz, odbyt i co tam jeszcze jest, jeszcze tak mocno nigdy nie czulam ucisku, nie wiem co ten maly mi tam wyrabia.. Biegam co 2 minuty siku a jestem tak padnieta ze ledwo chodze.

reklama
Witam się i ja, kciukasy za wizytujące i rodzące dziś!

Mnie wczoraj wieczorem łapały tak bolesne skurcze, że jak to przedsmak porodu to aż się boję. No ale cóż, przecież już nie ma odwrotu ;)

Dziewczyny, które korzystały ze znieczulenia, trzeba wcześniej mieć konsultację z anestezjologiem? Bo wczoraj mi właśnie znajomy z pracy mówił, że oni byli, bo inaczej by jego dziewczynie nie dali... no u nas nie zawsze jest możliwość, ale wolałabym wiedzieć czy trzeba coś wcześniej ustalać...

Doris kciuki. Ja nie moge juz spac. Mam okropne uczucie parcia glowka na szyjke, pęcherz, odbyt i co tam jeszcze jest, jeszcze tak mocno nigdy nie czulam ucisku, nie wiem co ten maly mi tam wyrabia.. Biegam co 2 minuty siku a jestem tak padnieta ze ledwo chodze.

Kochana on wchodzi za pewne w kanał dlatego tak się czujesz. Ja to czekam na to uczucie bo mój pierwszy synek bardzo długo i mozolnie schodził. I zrobiè wszystko, żeby nie trzeba było farmakologocznie go popędzać dlatego mam ambitny plan na dzisiaj i zabieram synka na długi spacer na plac zabaw niech się wyszaleje a co :D Zresztą ja też mama już dosyć siedzenia w domu.
Doris Trzymam kciuki !!!!!!!

Miłego dnia Kobietki :):)

Witam się i ja, kciukasy za wizytujące i rodzące dziś!

Mnie wczoraj wieczorem łapały tak bolesne skurcze, że jak to przedsmak porodu to aż się boję. No ale cóż, przecież już nie ma odwrotu ;)

Dziewczyny, które korzystały ze znieczulenia, trzeba wcześniej mieć konsultację z anestezjologiem? Bo wczoraj mi właśnie znajomy z pracy mówił, że oni byli, bo inaczej by jego dziewczynie nie dali... no u nas nie zawsze jest możliwość, ale wolałabym wiedzieć czy trzeba coś wcześniej ustalać...

Wydaje mi sie ze jakakolwiek konsultacja jest wskazana z anestezjologiem zeby zrobil jakikolwiek wywiad i wiedzial co moze Ci podac.
Ja bede probowac bez znieczulenia ale w ramach mojego pakietu musialam odbyc konsultacje zeby lekarz sie wywiedzial co i jak ze mna, jakie przebyte choroby, jakie leki przyjmuje etc. Wiec moze warto sie wokol tego zakrecic

Kochana on wchodzi za pewne w kanał dlatego tak się czujesz. Ja to czekam na to uczucie bo mój pierwszy synek bardzo długo i mozolnie schodził. I zrobiè wszystko, żeby nie trzeba było farmakologocznie go popędzać dlatego mam ambitny plan na dzisiaj i zabieram synka na długi spacer na plac zabaw niech się wyszaleje a co :D Zresztą ja też mama już dosyć siedzenia w domu.
Doris Trzymam kciuki !!!!!!!

Miłego dnia Kobietki :):)

Hmmm juz lekarz mowil ostatnio ze jest bardzo nisko, wiec moze byc jeszcze nizej? A jezeli schodzi do kanalu to czemu akurat od 4 rano a nie od 11 np ? :p

Hej dziewczyny. Ja z wami to na poród poczekam, tak czuje że nie urodzę przed 14 lipca , a co mi tam przynajmniej mogę pospać:D ale szczerze to normalnie zazdroszczę że codziennie się rozpakowujecie i juz możecie tulić maluszki

Witajcieeee!!!

Wczoraj miałam skurcze co 15min, ale nie rozkręciło się...dzisiaj za to cały czop z krwią odchodzi i ból okresowy. Dziewczyny tak się boooję!!!! :D
Na 10:30 jedziemy na ktg :)

Needi- czyli nie ja jedyna uciekałam z fotela??? Mam nadzieję, że sprawdzanie rozwarcia jest mniej przyjemne od skurczy :D, bo ten ból okresowy wcale nie jest taki zły jak rozwieranie szyjki paluchami.
Doris- kciuki!!! będzie super! :)
Julka- oj o tych bólach nic nie mów. moja mała też zaczęła schodzić i tam na dole dosłownie boli wszystko

reklama
Do góry