reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja dalej czekam na swoją kolej. Jestem trzecia w kolejce na Cc a dopiero tną pierwszą :-S

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny dziekuje za słowa otuchy i wsparcie dobrze,ze można tu sie wygadać i wyżalić [emoji846] gratuluje wszystkim nowym mamusia i zazdroszczę,ze juz macie dzidziusie przy sobie a za resztę trzymam kciuki[emoji5] My dziś mamy wizytę na 13 u położnej i ciekawe co mi wywróży znowu z wielkości i pomiarów brzucha he he[emoji12] Pytanie do Was Piła któraś herbatę z liści malin,brała wiesiołek itp.?O tarzanie juz nie wspomnę [emoji12]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny.
Dziś to chyba jakaś felerna noc była - mnie też gorąco i do tego strasznie mi drętwiały ręce i nogi. Spałam może z 4 godziny...

Gratulacje dla nowych Mam :*

Giuliaa - też słyszałam takie zdanie o karuzelkach i też nie kupiłam, podobno niektóre dzieci mogą się ich nawet bać. Jeszcze przyjdzie czas na zabawki, maluchom po 1 mies. można dawać książeczki albo karty kontrastowe, podobno bardzo fajnie rozwijają zmysły i ciekawość, a na Allegro kosztują kilka złotych :) Ja zaopatrzę się w coś takiego na pewno.

Lizzy - anestezjolog powinien przyjść do was dzień wcześniej w szpitalu i o wszystko wypytać (miałam tak przed operacją), ale być może w różnych szpitalach jest różnie - zadzwoń i zapytaj, czy sama musisz iść na konsultację.

Iwona77W - tu wszystkie mają luzy i coś się dzieje, choć są młodsze wiekiem ciąży, a u mnie ani nanomilimetra rozwarcia :( też pewnie nie ma szans na wcześniej - czekaj ze mną choć Ty ;) Nawet okna wczoraj myłam - ciiiiisza...

reklama
No to mi sie udalo zasnac na 2 godziny ale przez to parcie w kroczu caly czas mi sie śniło ze rodze i ucisk tak niesamowity ze sie nie da w jednej pozycji leżeć. Jak ktos mi powie ze ciaza to taki tylko przyjemny czas to go walne pałka w glowe ;)

Do góry