reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Doris kciuki. Ja nie moge juz spac. Mam okropne uczucie parcia glowka na szyjke, pęcherz, odbyt i co tam jeszcze jest, jeszcze tak mocno nigdy nie czulam ucisku, nie wiem co ten maly mi tam wyrabia.. Biegam co 2 minuty siku a jestem tak padnieta ze ledwo chodze.

reklama
Witam się i ja, kciukasy za wizytujące i rodzące dziś!

Mnie wczoraj wieczorem łapały tak bolesne skurcze, że jak to przedsmak porodu to aż się boję. No ale cóż, przecież już nie ma odwrotu ;)

Dziewczyny, które korzystały ze znieczulenia, trzeba wcześniej mieć konsultację z anestezjologiem? Bo wczoraj mi właśnie znajomy z pracy mówił, że oni byli, bo inaczej by jego dziewczynie nie dali... no u nas nie zawsze jest możliwość, ale wolałabym wiedzieć czy trzeba coś wcześniej ustalać...

Doris kciuki. Ja nie moge juz spac. Mam okropne uczucie parcia glowka na szyjke, pęcherz, odbyt i co tam jeszcze jest, jeszcze tak mocno nigdy nie czulam ucisku, nie wiem co ten maly mi tam wyrabia.. Biegam co 2 minuty siku a jestem tak padnieta ze ledwo chodze.

Kochana on wchodzi za pewne w kanał dlatego tak się czujesz. Ja to czekam na to uczucie bo mój pierwszy synek bardzo długo i mozolnie schodził. I zrobiè wszystko, żeby nie trzeba było farmakologocznie go popędzać dlatego mam ambitny plan na dzisiaj i zabieram synka na długi spacer na plac zabaw niech się wyszaleje a co :D Zresztą ja też mama już dosyć siedzenia w domu.
Doris Trzymam kciuki !!!!!!!

Miłego dnia Kobietki :):)

Witam się i ja, kciukasy za wizytujące i rodzące dziś!

Mnie wczoraj wieczorem łapały tak bolesne skurcze, że jak to przedsmak porodu to aż się boję. No ale cóż, przecież już nie ma odwrotu ;)

Dziewczyny, które korzystały ze znieczulenia, trzeba wcześniej mieć konsultację z anestezjologiem? Bo wczoraj mi właśnie znajomy z pracy mówił, że oni byli, bo inaczej by jego dziewczynie nie dali... no u nas nie zawsze jest możliwość, ale wolałabym wiedzieć czy trzeba coś wcześniej ustalać...

Wydaje mi sie ze jakakolwiek konsultacja jest wskazana z anestezjologiem zeby zrobil jakikolwiek wywiad i wiedzial co moze Ci podac.
Ja bede probowac bez znieczulenia ale w ramach mojego pakietu musialam odbyc konsultacje zeby lekarz sie wywiedzial co i jak ze mna, jakie przebyte choroby, jakie leki przyjmuje etc. Wiec moze warto sie wokol tego zakrecic

Kochana on wchodzi za pewne w kanał dlatego tak się czujesz. Ja to czekam na to uczucie bo mój pierwszy synek bardzo długo i mozolnie schodził. I zrobiè wszystko, żeby nie trzeba było farmakologocznie go popędzać dlatego mam ambitny plan na dzisiaj i zabieram synka na długi spacer na plac zabaw niech się wyszaleje a co :D Zresztą ja też mama już dosyć siedzenia w domu.
Doris Trzymam kciuki !!!!!!!

Miłego dnia Kobietki :):)

Hmmm juz lekarz mowil ostatnio ze jest bardzo nisko, wiec moze byc jeszcze nizej? A jezeli schodzi do kanalu to czemu akurat od 4 rano a nie od 11 np ? :p

Hej dziewczyny. Ja z wami to na poród poczekam, tak czuje że nie urodzę przed 14 lipca , a co mi tam przynajmniej mogę pospać:D ale szczerze to normalnie zazdroszczę że codziennie się rozpakowujecie i juz możecie tulić maluszki

Witajcieeee!!!

Wczoraj miałam skurcze co 15min, ale nie rozkręciło się...dzisiaj za to cały czop z krwią odchodzi i ból okresowy. Dziewczyny tak się boooję!!!! :D
Na 10:30 jedziemy na ktg :)

Needi- czyli nie ja jedyna uciekałam z fotela??? Mam nadzieję, że sprawdzanie rozwarcia jest mniej przyjemne od skurczy :D, bo ten ból okresowy wcale nie jest taki zły jak rozwieranie szyjki paluchami.
Doris- kciuki!!! będzie super! :)
Julka- oj o tych bólach nic nie mów. moja mała też zaczęła schodzić i tam na dole dosłownie boli wszystko

reklama
Do góry