reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Jejku dziewczyny nawet sie wyspac spokojnie nie da, bo wszystkie rodzicie u mnie cisza w nocy i jedynie snil mi sie seks
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Wiem, ale ja już tak chcę urodzić, że łapię się wszystkiego
Nie wiem tylko, dlaczego mi tak niedobrze .....
idzie ku dobremu!!!! Mdłości czesto występują właśnie przy rozwieraniu szyjki!!!! Nie zdziw się jak będziesz wymiotować - to nawet dobrze, ewidentnie coś się dzieje!!!!
Jodełka - ja mama "Contraction Timer", ale zainstalowałam, a nie korzystałam jeszcze, więc nie wiem czy jest OK
U mnie skurczy brak, bóli brak, jedynie co, to do kibelka latam kilka - kilkanaście (!!) razy dziennie.....
Jejku dziewczyny ale się dzieje
Gratuluję nowych dzidziolków
Mendoza, myślę że skoro masz skierowanie na konkretny dzień i jeszcze lekarza w tym szpitalu to raczej Cię przyjmą zgodnie z planem
Ja już leżałam w tym szpitalu 2 razy w czasie ciąży, raz na 1-szym piętrze, potem na 4-tym. I muszę powiedzieć, że byłam zadowolona z opieki, naprawdę pozytywne zaskoczenie. Zwłaszcza na 4-tym te położne przemiłe - co jedna to fajniejsza, ale na 1 też ok.
Słyszałam tylko, że na 3 wredoty pracują A tam się leży hmm chyba z dzieckiem już tak?
Nie stresuj się, to jeszcze nie znaczy że urodzisz lada chwila
Gratuluję nowych dzidziolków
Mendoza, myślę że skoro masz skierowanie na konkretny dzień i jeszcze lekarza w tym szpitalu to raczej Cię przyjmą zgodnie z planem
Ja już leżałam w tym szpitalu 2 razy w czasie ciąży, raz na 1-szym piętrze, potem na 4-tym. I muszę powiedzieć, że byłam zadowolona z opieki, naprawdę pozytywne zaskoczenie. Zwłaszcza na 4-tym te położne przemiłe - co jedna to fajniejsza, ale na 1 też ok.
Słyszałam tylko, że na 3 wredoty pracują A tam się leży hmm chyba z dzieckiem już tak?
Ja nie mam żadnej, po prostu czuję, jak mnie łapie.
Sorry za szczegóły, ale własnie podczas wizyty w wc i biegunki odszedł mi cały czop I zaczynam mieć stresa .......
Nie stresuj się, to jeszcze nie znaczy że urodzisz lada chwila
Aaaa haha zapomniałam Wam napisać, że wczoraj jak rozpakowałam laktator i go na próbę złożyłam to mój M postanowił go wypróbować Myślałam że padnę ze śmiechu Stwierdził że łaskocze
A mi został tydzień do pójścia do szpitala Odliczam!
A mi został tydzień do pójścia do szpitala Odliczam!
Asia28BK
Fanka BB :)
Hejka;-)
Olciakk ale szybka akcja!!!gratulacje;-)
Jedna za drugą,niesamowite;-)
Ja dzisiaj skończony 37 tydzień,zostało 21dni do terminu,jeszcze tydzień chciałabym wytrzymać i potem będę już spokojna;-) chociaż i tak na nic się narazie nie zanosi;-)
dzisiaj wkońcu chłodno,bez słońca........ale ulga,mam zamiar skończyć prasowanie i szykowanie pokoju ;-)
co do sterylizacji to ja nie kupuję sterylizatora tylko będę wyparzać przed użyciem jeśli będę potrzebowała butelki.z tą sterylizacją to jest tak,że najlepiej w tych woreczkach sterylizować,bo po wyjęciu ze sterylizatora bez woreczka ochronnego butelkę,smoczek trzeba natychmiast użyć,kontakt z czymkolwiek powoduje utratę sterylności.jak się tego nie przestrzega to cała sterylizacja jest nieefektowna.
Olciakk ale szybka akcja!!!gratulacje;-)
Jedna za drugą,niesamowite;-)
Ja dzisiaj skończony 37 tydzień,zostało 21dni do terminu,jeszcze tydzień chciałabym wytrzymać i potem będę już spokojna;-) chociaż i tak na nic się narazie nie zanosi;-)
dzisiaj wkońcu chłodno,bez słońca........ale ulga,mam zamiar skończyć prasowanie i szykowanie pokoju ;-)
co do sterylizacji to ja nie kupuję sterylizatora tylko będę wyparzać przed użyciem jeśli będę potrzebowała butelki.z tą sterylizacją to jest tak,że najlepiej w tych woreczkach sterylizować,bo po wyjęciu ze sterylizatora bez woreczka ochronnego butelkę,smoczek trzeba natychmiast użyć,kontakt z czymkolwiek powoduje utratę sterylności.jak się tego nie przestrzega to cała sterylizacja jest nieefektowna.
paula_dabro
Paula jak tam u was?
U nas bez zmian. Mały leży dalej sie naświetla, dzisiaj ma mieć badania i bedzie decyzja co dalej albo bedą dalej naświetlać albo nas przetrzymają dobę zeby sprawdzić czy nie wróci albo puszcza do domu.
Mam stresa bo słabo przybiera na wadze no i jaki bedzie wynik badań.
Poza tym ja czuje sie swietnie a w roli mamy najlepiej na swiecie mam tyle pokarmu ze mogłabym wykarmić cały oddział
Kurczę ile tu sie dzieje! Szok :-) nie wierze ze tak szybko o wszystko minelo
Gratuluje kolejnym rozpakowanym i trzymam kciuki za wszystkie w dwupaku Franiu tez nie moze sie doczekac nowych koleżanek i kolegów :-)
Miłego dnia Dziewczyny
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Cześć dziewczyny!
Super, gratuluję kolejnych bobasków!
Olciak, normalnie poród na czas
Ja też odliczam, jeszcze 10 dni do pójścia do szpitala.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratuluję kolejnych bobasków!
Olciak, normalnie poród na czas
Ja też odliczam, jeszcze 10 dni do pójścia do szpitala.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gutka
Paula, oby maluch już wyzdrowial i mogliście iść do domu!
Mam takie pytanie: jak się odczuwa skurcze? Mnie od wczoraj brzuch boli jak na okres i trochę kręci mi się w głowie. Sam brzuch się nie stawia. Tosia rusza się dużo, jak zawsze.
I zastanawiam się, czy to są te skurcze przepowiadające czy jak... Poratujcie :-)
Mam takie pytanie: jak się odczuwa skurcze? Mnie od wczoraj brzuch boli jak na okres i trochę kręci mi się w głowie. Sam brzuch się nie stawia. Tosia rusza się dużo, jak zawsze.
I zastanawiam się, czy to są te skurcze przepowiadające czy jak... Poratujcie :-)