reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Olciakk - ale ekspresowa akcja!!!!

Fazer - ściągnęłam Cię myślami, nic się nie odzywałas...
U mnie za chwile skonczony 38tc. Az nie mogę w to uwierzyć. ... Życzę sobie tak szybkiego porodu jak u Olciakk

Jodelka - ja też mam w środę wizytę. Pewnie ostatnia przed porodem....

Nie chce mi się z łóżka wstawać. ....

reklama
Ja tak miałam z tymi uplawami i bólami i wody mi odeszły tego samego dnia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

W nocy myslałam, że już, bo mnie bardzo brzuch bolał jak na okres, ale przeszło. Teraz mnie łaie raz na godzinę, mdli mnie i mała od rana bardzo aktywna.
Muszę dzisiaj się wziąć za robotę od rana, posprzątać łazienkę, mieszkanie, bo w nocy jestem sama i nie daj Boże, jakby mnie wzięło.

Ostatnia edycja:
BasiaJulia a prysznic próbowałaś ? bo to tez pomaga na przepowiadające Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nie działa :( ale może taka moja uroda, tylko jak tak Was czytam to się boję, że się nie zorientuję, że to już, a nie mam z czym porównać, bo to moja 1 ciąża ;) Wczoraj bolało cały dzień, nie pomogło chodzenie, drzemka, prysznic, ani oddychanie, troszkę złagodził rumianek, aż się w końcu samo skończyło pod koniec dnia.

Olciakk - gratulacje dzidziusia! Też chcę tak szybko :)

Matko ile się tutaj dzieje!
Jeden dzień nie czytałam a tu już dwa kolejne bobaski!
Świetnie!
Ja też próbowałam Tarzana wczoraj i też był ból, ale zaczęło trochę czoła odchodzić, więc nie będę rezygnować, tylko oczywiście nic nie mogę powiedzieć mężowi że bolało bo mnie nie dotknie :-)

Miłego dnia dziewczyny i obysmy się rozpakowywaly tak szybko jak Olciak! :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam :)

Olciakk, szybka akcja, super, gratki, czekamy na opowieść jak dojdziesz do siebie.

To pewnie już nic specjalnego przy tym, że już się rozpakowujemy, ale dziś mam wizytę. Nie mogę się doczekać co powie doktorek i czy już coś idzie ku wyjściu czy młody zakneblowany na 10 spustów.

Fazerka, jakoś nie pisałaś ostatnio i miałam nadzieję, że tulisz Mateuszka już ;)

Miłego!

Do góry