Cześć brzuchatki i świeżo upieczone mamusie :-)
Nie miałam kiedy wczoraj zajrzeć, bo od rana przyszli panowie do położenia kostki, potem syncio marudził chyba mega zmęczony upałem a wieczorem wizyta.
Wstępnie mam się zgłosić 14 do szpitala a 15 będzie cc. To będzie 38+5 i trochę się boję, czy nie za wcześnie dla dzidziusia. Tym bardziej, że ona jest raczej mała.. Dziewczyny na planowane cc, napiszecie mi na kiedy Wam lekarz wyznaczył??
Julka89.89 u mnie jest 35+6 dzisiaj, termin na 25 więc też daleko jeszcze..
Lila, jeju.! Jak tak można traktować kobiety w ciąży jak Ciebie w tej Legnicy.. Nie do uwierzenia :-( Dobrze, że się potem wyjaśniło.
Gwiazda, Aga30+ gratulacje
Agula czyli do przyspieszenia zostaje tylko lekarka skoro Tarzan marnie współpracuje..
Kamejka szkoda, że się miniemy w szpitalu. Pisałam kiedyś, że będziemy rodzić w tym samym miejscu..
Iwona77W, masakra z tymi szpitalami w twojej okolicy !!! [emoji33] a nie masz czegoś kawałek dalej??
Ja mam tak samo z humorami. Albo bym ryczała albo warczała. I sama mam siebie dosyć.. [emoji24]
U mnie pierwsze ktg będzie za tydzień, czyli w 37. Ale to w medicoverze bo w szpitalu, gdzie chcę rodzić robią ktg tylko pacjentkom z ich przychodni [emoji19]
I u mnie też oryginały badań trzeba mieć..
No i mój lekarz też dwa tygodnie na urlopie..
Jodelka, współczuję sytuacji z mężem i drugiej z tą koleżanka. Jakoś średnio mi się to spodobało, mam nadzieję, że Cię tym nie uraziłam..
Napisane na E2303 w aplikacji
Forum BabyBoom