Po pierwszej ciąży miałam baaardzo delikatne a teraz to przy pępku mam galaktyke ....Mnie to ominęło jeszcze, ale nie wiem co nastąpi do porodu i po współczuję a mocne masz???
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po pierwszej ciąży miałam baaardzo delikatne a teraz to przy pępku mam galaktyke ....Mnie to ominęło jeszcze, ale nie wiem co nastąpi do porodu i po współczuję a mocne masz???
Hahahaha Kochana ale mnie rozbawiłaś tym postem aż się autentycznie popłakałam a koleżanka bardziej jak kolega z wyglądu i z zachowania i nawet lepiej, że do nas nie przyszła bo ona nigdy nie wie kiedy wyjść :/ a na obiad pomidorówka hahahJodełka.. fajka z koleżanką ze studiów? omg Ja zaborcza nie jestem ale to już przegięcie.. Było powiedzieć, że jego czas na fajki z koleżankami już minął.. Znam takie wyluzowane małżeństwa co to sobie na takie swobody pozwalali, albo raczej znałam bo już nie są małżeństwami, łącznie z moją siostrą. Piwo z kolegami ok, meczyk z nimi gdzieś w pubie, ok i w tym czasie nie dzownie, nie sprawdzam, jak trzeba to nawet podrzucę ale ku... fajka z koleżanką? No wziął mnie autentyczny wnerw. Mogłaś spytać z uśmiechem czy masz jeszcze jej w tym czasie dziecko popilnować, może wychwyciłaby sarkazm.. Jestem 16 lat po slubie to chyba już coś tam wiem
A propo cycek i dup.. hmmm a my to mamy łatwo? Ja np nadal czuję chęci ale nei patrzę na każdego faceta jak na tarzana. I tak jak nieufna napisała: można też na inne sposoby sobie pomóc
Spal mu dziś za to obiad albo zrób pomidorówkę
Wstępnie mam się zgłosić 14 do szpitala a 15 będzie cc. To będzie 38+5 i trochę się boję, czy nie za wcześnie dla dzidziusia. Tym bardziej, że ona jest raczej mała.. Dziewczyny na planowane cc, napiszecie mi na kiedy Wam lekarz wyznaczył??
Wstępnie mam się zgłosić 14 do szpitala a 15 będzie cc. To będzie 38+5 i trochę się boję, czy nie za wcześnie dla dzidziusia. Tym bardziej, że ona jest raczej mała.. Dziewczyny na planowane cc, napiszecie mi na kiedy Wam lekarz wyznaczył??
Adas juz ze mną do domu chyba we wtorek nie spieszy my się
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny na planowane cc, napiszecie mi na kiedy Wam lekarz wyznaczył??