reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witaj Basia [emoji4]
Ale mi dziś niedobrze...
35tc5
Ale mi dziś niedobrze...
35tc5
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Needi dam znać co i jak przed bo godziny nie mam ustalonej być przed południem
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie ponownie ,
Przyszła mi dziś kołyska i Mąż złożył i jest słodka jeszcze czekam na kocyk i ochraniacz do niej i będę mogła spokojnie isc po weekendzie do szpitala rodzić
Dziś po prasowałam resztę ubranek i jeszcze jutro przepiore prześcieradło i coś tam jeszcze pewnie wyjdzie. Co dzień to roboty od groma! Jeszcze M wymyślił jutro malowanie kuchni
Ta robota nigdy się nie skończy czy jak...
U mnie dziś gorąco aż oddychać się nie da!
To dobrze że już w domu, zawsze to raźniej
Witaj
Przyszła mi dziś kołyska i Mąż złożył i jest słodka jeszcze czekam na kocyk i ochraniacz do niej i będę mogła spokojnie isc po weekendzie do szpitala rodzić
Dziś po prasowałam resztę ubranek i jeszcze jutro przepiore prześcieradło i coś tam jeszcze pewnie wyjdzie. Co dzień to roboty od groma! Jeszcze M wymyślił jutro malowanie kuchni
Ta robota nigdy się nie skończy czy jak...
U mnie dziś gorąco aż oddychać się nie da!
Puścili mnie do domu .skurcze jakieś pare razy dzienie są, rozwarcie 1,5 cm ale stwierdzili, że jakby co to jestem w terminie(?) i moge rodzić
To dobrze że już w domu, zawsze to raźniej
Cześć dziewczyny.
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć, też jestem (planowaną) lipcówką 2016
Witaj
Kaskaw
Mam dzisiaj to samo z tą toaletą i mam nadzieję że to będzie już :-)Ja sie dzis fatalnie czuje, caly dzien boli mnie glowa bo jestem b podatna na wahanie cisnienia. No i oprocz tego czesto wizytuje w toalecie, ciekawe czy to znaczy ze to juz!:O
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga30+
Ja miałam datę na 6.07 [emoji4] Ale mała się nie przekrecila więc jutro cc.
Jestem Basia, mam 28 lat, mieszkam w Krakowie. Razem z mężem czekamy na naszego pierwszego dzidziusia - na razie mówiono nam, że jest to dziewczynka i część ubranek mamy właśnie różowych czy typowo dziewczęcych, więc mam nadzieję, że się to nie zmieni Termin mam na 6 lipca z miesiączki, ale ponieważ miałam dość długie cykle to z moją lekarką kierujemy się terminem z pierwszego USG prenatalnego, czyli 15 lipca. Ja osobiście mówię, że mój termin jest miedzy 6 a 15 lipca
Czy ktoś miał podobnie jak ja? Bo czytałam najróżniejsze wypowiedzi.
Aga30+
Co? Dlaczego?A ja z informacja ze u mnie narkoza całkowita będzie ;(
reklama
Aga30+
Może lepiej. Przynajmniej będziesz nieświadoma. A znając mnie to pewnie zacznie mi się włączać wyobraźnia co oni tam dłubią i dłubią. [emoji57]Needi dam znać co i jak przed bo godziny nie mam ustalonej być przed południem