reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Basiu ja tez mam rozbieznosc. z om na 9lipca a z usg 25czerwca. Choc za kazdym razem ten termin z usg mi sie przesuwa raz w jedna raz w druga. No i lekarz ostatnio mi przepowiedzial ze chyba jednak w czerwcu urodze;)

reklama
Witajcie ponownie ,
Przyszła mi dziś kołyska i Mąż złożył i jest słodka jeszcze czekam na kocyk i ochraniacz do niej i będę mogła spokojnie isc po weekendzie do szpitala rodzić :biggrin2:
Dziś po prasowałam resztę ubranek i jeszcze jutro przepiore prześcieradło i coś tam jeszcze pewnie wyjdzie. Co dzień to roboty od groma! Jeszcze M wymyślił jutro malowanie kuchni:oo2:
Ta robota nigdy się nie skończy czy jak...
U mnie dziś gorąco aż oddychać się nie da!

Puścili mnie do domu .skurcze jakieś pare razy dzienie są, rozwarcie 1,5 cm ale stwierdzili, że jakby co to jestem w terminie(?) i moge rodzić

To dobrze że już w domu, zawsze to raźniej :biggrin2:

Cześć dziewczyny.
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć, też jestem (planowaną) lipcówką 2016 ;)

Witaj:)

Ja sie dzis fatalnie czuje, caly dzien boli mnie glowa bo jestem b podatna na wahanie cisnienia. No i oprocz tego czesto wizytuje w toalecie, ciekawe czy to znaczy ze to juz!:O

:)
Jestem Basia, mam 28 lat, mieszkam w Krakowie. Razem z mężem czekamy na naszego pierwszego dzidziusia - na razie mówiono nam, że jest to dziewczynka i część ubranek mamy właśnie różowych czy typowo dziewczęcych, więc mam nadzieję, że się to nie zmieni :) Termin mam na 6 lipca z miesiączki, ale ponieważ miałam dość długie cykle to z moją lekarką kierujemy się terminem z pierwszego USG prenatalnego, czyli 15 lipca. Ja osobiście mówię, że mój termin jest miedzy 6 a 15 lipca ;)
Czy ktoś miał podobnie jak ja? Bo czytałam najróżniejsze wypowiedzi.
Ja miałam datę na 6.07 [emoji4] Ale mała się nie przekrecila więc jutro cc.

reklama
Do góry