reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Aga30 spoko juz jakoś to ogarnęłam ale wolała bym mieć to za sobą
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda_237
No ja i Ty i ktoś jeszcze powinien mieć ale nie pamiętam kto
madziolina_p
Asia28BK
Jestem Basia, mam 28 lat, mieszkam w Krakowie. Razem z mężem czekamy na naszego pierwszego dzidziusia - na razie mówiono nam, że jest to dziewczynka i część ubranek mamy właśnie różowych czy typowo dziewczęcych, więc mam nadzieję, że się to nie zmieni Termin mam na 6 lipca z miesiączki, ale ponieważ miałam dość długie cykle to z moją lekarką kierujemy się terminem z pierwszego USG prenatalnego, czyli 15 lipca. Ja osobiście mówię, że mój termin jest miedzy 6 a 15 lipca
Czy ktoś miał podobnie jak ja? Bo czytałam najróżniejsze wypowiedzi.
Cześć Basia,ja mam podobnie z om na 18 a z usg pierwszego prenatalnego na 25 lipca,w karcie ciązy mam wpisany 19 lipca i lekarz się tego trzyma nic mi nie zmienia;-)
z tymi terminami według om i usg to jest wogóle zagadka bo co lekarz to inaczej to traktuje;-)
Aga30+
U mnie już nerwica. Ciekawe jak zareaguje na dziecko.Aga30 spoko juz jakoś to ogarnęłam ale wolała bym mieć to za sobą
Aga30+
No właśnie ktoś jeszcze był. Też nie pamiętam.No ja i Ty i ktoś jeszcze powinien mieć ale nie pamiętam kto
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kciuki dziewczyny. Napewno sie stresujecie ale jutro o tej porze bedziecie miec juz malenstwa obok.
reklama