reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
:)
Jestem Basia, mam 28 lat, mieszkam w Krakowie. Razem z mężem czekamy na naszego pierwszego dzidziusia - na razie mówiono nam, że jest to dziewczynka i część ubranek mamy właśnie różowych czy typowo dziewczęcych, więc mam nadzieję, że się to nie zmieni :) Termin mam na 6 lipca z miesiączki, ale ponieważ miałam dość długie cykle to z moją lekarką kierujemy się terminem z pierwszego USG prenatalnego, czyli 15 lipca. Ja osobiście mówię, że mój termin jest miedzy 6 a 15 lipca ;)
Czy ktoś miał podobnie jak ja? Bo czytałam najróżniejsze wypowiedzi.

Ostatnia edycja:
Agula, u Ciebie jest mniejsza różnica :) a ja nie wiem na co się tak naprawdę nastawić, choć wiem, że to od dzidziusia zależy. Zobaczymy, co będzie bliższe prawdzie, bo słyszałam, że osobom z regularnymi cyklami faktycznie się sprawdza bardziej termin z om.

reklama
Basia witaj.

Iwonamaja próbuj z cycem. Ale szkoda że aż tak się jej ulewa.

Iwona35 dobrze że do domu wróciłaś mimo że z rozwarciem:eek:

Kkasiulka o pachwinach to ja już nie chcę myśleć.

Słuchajcie co jem.
Śniadanie owsianka z bananami i ogórki małosolne.

Obiad w miarę normalnie

Kolacja truskawki w śmietanie i małosolne

Wczorajsza kolacja jaja na twardo z majonezem i brzoskwinia:zawstydzona/y:

Mąż mi mówi że się zaraz porzyg...am ale jakoś nic mnienie rusza:biggrin2:

To się nazywa świnka.

I zaczęłam puchnąć. Super 8-)

Do góry